Întâi au fost Mircea Bravo, comediantul Toma si cântăreața Ilinca Băcilă. Trei oameni super fresh care s-au lovit de hateri atunci când încă visau să fie cine sunt azi. Cei trei au ieșit pe TV și pe net și au inspirat tinerii români să povestească și ei de ce s-au luat la un moment dat haterii de ei — și cum au rămas la rândul lor fresh în fața acestora. Povești reale au curs în messengerul Sprite, printre care și poveștile celor 4 curajoși din campania de acum: Ioana, Iasmina, Răzvan și Samir. Lume, meet our heros.

Ioana visează să zboare de la 15 ani. A vrut să devină pilot și s-a apucat de ore de zbor. Haterii îi spuneau că ăsta nu e un vis sau un job de fete. Ce știu ei... Anyway, Ioana a stat tare pe poziții toată adolescența și a ignorat comentariile de genul. La 17 ani zbura prima oară solo cu planorul. La 18 ani făcea primul salt solo cu parașuta. Între timp s-a apucat și de programare, pentru că hei!, se pare că îi plac mult îndeletnicirile astea “de băieți”. Joking, ofc. To all the girls out there, să nu uitați niciodată — puteți să faceți orice vă doriți! 

Iasmina a fost și ea în vizorul haterilor atunci când era puștoaică. Deși are o familie adoptivă iubitoare, asta n-a contat pentru colegii care o tachinau că nu e “ca ei”, că e “orfană” — chiar dacă asta nu era adevărat. Dar Iasmina a fost super puternică și a trecut peste tot ce s-a întâmplat în perioada aia. A studiat psihologia și azi lucrează cu copii și tineri abandonați, pe care vrea să îi ajute să nu se lase impresionați de răutatea celor din jur. Iasmina, lumea are nevoie de mai mulți oameni ca tine! 

Răzvan trăiește în Călărași, dar studiază în București de niște ani buni. Atunci când a început școala în marele oraș, colegii n-au găsit o poreclă mai inspirată pentru el decât “țărane”. Răzvan a rezistat la toată povestea asta până a terminat generala și s-a ambiționat să demonstreze ce-i poate pielea și capul. Azi învață la unul din cele mai bune licee din Capitală, e înconjurat de prieteni, merge la o grămadă de activități extrașcolare și are planuri mari cu el pe viitor. Ah, și dansează! Există vreo dovadă mai bună a încrederii de sine? 

Trăim într-o lume din ce în ce mai deschisă la minte — și totuși etnia încă mai este un motiv de discriminare. Povestea lui Samir nu e unică, din păcate. Haterii se iau de el pentru că e de etnie romă. De parcă asta l-a oprit vreodată să își vadă de școală, să își facă prieteni, să aibă în general viața pe care o are orice adolescent de vârsta lui... Samir își vede de treabă și nu doar că nu pune la suflet ce spun haterii, ci transforma hate-ul in atu. Atunci când ei îi zic ironic “prințule”, el se autointitulează Prince. Excelent fel de a rămâne fresh.. You do you, Samir.