Cum se întâmplă totul?

 

Îți aduci aminte diagrama cu ciclul apei în natură?

Apă inspirată din secretul norilor

Apa se evaporă, apoi se condensează și se transformă în nori.

Mai târziu se transformă în ploaie – pură și proaspătă – înainte să ajungă la poluanții care sunt aproape de pământ.

In cazul nostru, norii ne-au pus pe ganduri si ne-a inspirat ciclul apei in natura: astfel, luam apa minerala naturala si urmam 5 pasi pentru a obtine SmartWater: filtrare, evaporare, condensare, adaugarea sarurilor minerale si filtrare suplimentara. Astfel, obtinem gustul distinctiv, pur si proaspat.

Ce adăugăm apei Smartwater ca să obținem gustul aparte?

 + Magneziu Mg2+: 4,5 mg/l

 + Potasiu K+: 4,6 mg/l

 + Calciu Ca2+: 61 mg/l

 

Sunteți pe cale să părăsiți site-ul Coca-cola.ro.
Ați accesat un link  prin care veți fi redirectionați către un alt site care nu este în proprietatea sau în responsabilitatea Coca-Cola.
Coca-Cola nu este responsabilă pentru conţinutul sau informaţiile din acest site sau pentru  postările, discuţiile, mesajele scrise de utilizatorii acestor pagini. În situația în care conținutul paginilor pe care veti fi redirecționat este de natura a leza interesele oricărei persoane, vă rugăm să vă adresați proprietarului site-ului respectiv.
Prin redirecționarea către acest site, utilizarea datelor cu caracter personal se va face în conformitate cu politicile stabilite de proprietarului site-ului. Coca-Cola nu își asuma nicio responsabilitate pentru politicile de confidențialitate și cele privind utilizarea datelor cu caracter personal practicate de site-ul pe care veti fi redirecționat.

Ne găsești pe Social Media