NOTIFICAREA DE CONFIDENTIALITATE – COCA-COLA

Declaratie completa

Ultima Revizuire: 25.10.2019

 

 

1.       Care este obiectul acestei Notificari de Confidentialitate?.
2.       Ce fel de date cu caracter personal colectam cu privire la dumneavoastra?
a)      Date cu caracter personal pe care le colectam si prelucram cu privire la dumneavoastra
b)      Date cu caracter personal colectate in mod automat
c)       Date cu caracter personal colectate de la terti si publicitatea bazata pe interese
3.       Ce fel de date personale nu colectam despre dumneavoastra?.
4.       Folosirea Site-urilor de catre minori si atentionarea parintilor
5.       Optiunile si controlul dumneavoastra asupra informatiilor
6.       Cum folosim datele dumneavoastra personale?
7.       Catre cine sunt dezvaluite datele dumneavoastra personale?
8.       Ce transferuri de date personale efectuam in afara Spatiului Economic European?
9.       Dar in ceea ce priveste alte website-uri, aplicatii, platforme si altele asemanatoare?
10.     Care sunt drepturile dumneavoastra in legatura cu prelucrarea datelor personale, cum le puteti exercita si cum ne puteti contacta?.
11.     Cat timp pastram datele dumneavoastra personale?
12.     Cum va protejam informatiile
13.     Legea aplicabila
14.     Actualizari ale acestei Notificari de Confidentialitate
15.          ANEXA 1 – PERSOANE IMPUTERNICITE.. 
16.          ANEXA 2 – TEHNOLOGII DE MONITORIZARE A TERTILOR   

 

 

 

1. Care este obiectul acestei Notificari de Confidentialitate?

NV Coca-Cola Services SA, o societate cu sediul social in Chaussee de Mons 1424,1070 Brussels ("Operator de date personale", "CCS", "noi", "al nostru” si "ne") respecta intimitatea dumneavoastra si vrea ca dumneavoastra sa fiti familiar cu modul in care aceasta colecteaza, utilizeaza si dispune de informatiile aflate in legatura directa sau indirecta cu dumneavoastra ca si individ ("Date Personale") si drepturile pe care le aveti in aceasta privinta.

CCS este operatorul de date (in sensul dat de Regulamentul UE 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE, numit in continuare "Regulamentul general privind protectia datelor") responsabil de prelucrarea datelor personale descrise in Notificarea de Confidentialitate.

Aceasta Notificare de Confidentialitate („Notificare de Confidentialitate”) descrie cum CCS prelucreaza Datele Personale colectate in relatiile cu site-urile web ("Site-urile" noastre) si orice site-uri mobile, aplicatii, widget-uri si alte caracteristici interactive mobile (in mod colectiv, „Aplicatiile" noastre) (denumite in mod colectiv, Aplicatii si Site-uri Web, sunt numite" Site-uri").

Ne puteti contacta prin utilizarea informatiilor de contact oferite in Sectiunea 10 a Notificarii de Confidentialitate.

2. Ce Date Personale colectam cu privire la dumneavoastra?

Prin Site-uri, fie online sau offline, noi colectam si prelucram Date Personale in diferite modalitati:

·         Cand transmiteti informati personale catre noi. Noi colectam date cu caracter personal despre dumneavoastra atunci cand in mod activ ne transmiteti acele informatii, de exemplu cand va inregistrati pentru a crea un cont, cand publicati comentarii, fotografii sau video-uri sau cand va inregistrati vocea in contextul in care participati la o promotie, sau discutati cu alti utilizatori.

·         Cand folositi Site-urile Noastre. Noi (si alte terte-persoane partenere in numele nostru) colectam unele date cu caracter personal in mod automat atunci cand folositi Site-urile noastre.

·         Cand nu sunteti conectat. Va colectam datele cu caracter personal si atunci cand interactionati cu noi in alte moduri decat prin utilizarea Site-urilor Noastre, de exemplu cand participati la un eveniment Coca-Cola sau cand ne contactati prin Site-urile noastre partenere.

 

a)      Date cu caracter personal pe care le colectam si prelucram cu privire la dumneavoastra

·         Date de contact si de profil: Informatii cu caracter personal, precum numele, prenumele, nume de utilizator, data nasterii, numarul de telefon, date legate de munca, varsta, adresa postala si adresa de transport, tara de origine, numarul de telefon si adresa de e-mail, codul de castig promotional, atunci cand va inregistrati pentru Site-urile Noastre, atunci cand va inregistrati pentru lista noastra de discutii, cand va inscrieti la un concurs, rascumparati o promotie sau introduceti un jeton, comunicati sau interactionati in alt mod cu noi.

·         Date referitoare la preferinte sau interese: Preferinte alese pentru notificari, comunicari de marketing si modalitatea in care este site-ul afisat.

·         Profilul de social media: Cand interactionati cu Site-urile Noastre prin intermediul diferitelor retele de social media, cum ar fi atunci cand va conectati cu contul de Facebook pe Site-urile Noastre sau apreciati pagina pe Facebook sau cand ne urmariti sau partajati continutul pe Facebook, Twitter, Snapchat, LinkedIn, Instagram sau alte site-uri, este posibil sa primim informatii din acele retele sociale, inclusiv datele dumneavoastra de profil, nume de utilizator asociat cu contul si orice alta informatie permiteti retelei sociale sa furnizeze catre terti.

·         Continutul generat de utilizator (CGU) comentarii, conversatii si opinii: Cand ne contactati direct, de exemplu prin e-mail, prin telefon, prin posta sau prin completarea unui formular online sau prin participarea la un chat online, va vom inregistra comentariile si opiniile. De asemenea, vom inregistra comentariile si opiniile pe care le exprimati atunci cand raspundeti la sondaje, participati la tombole sau participati la promotiile pe care le desfasuram. Aceste categorii de date personale pot include, de asemenea, inregistrari vocale, fotografii si video, daca permiteti site-urilor sa utilizeze fluxuri video live de pe camera unui dispozitiv al dumneavoastra. Aceasta functie este utilizata pentru a va oferi o experienta interactiva imbunatatita. Noi si furnizorii nostri de servicii nu colectam, capturam sau inregistram imaginile, informatiile despre fluxul video sau orice informatii cu privire la caracteristicile fetei dumneavoastra in fluxul video. Informatiile raman pe dispozitivul dumneavoastra si sunt eliminate atunci cand opriti motorul de cautare sau aplicatia. Cu toate acestea, noi si furnizorii nostri de servicii putem colecta alte informatii despre modul in care utilizati aceasta functie, precum cat de des si cat de mult o folositi.

·         Date cu privire la locatie: Aplicatia noastra nu colecteaza, stocheaza sau citeste informatii cu privire la locatie prin GPS, WI-FI sau configuratie la internet prin wireless. Noi si furnizorii nostri terti colectam numai un id anonim generat de aplicatie, aleatoriu pentru a detecta apropierea utilizatorului de punctul nostru de vanzare si pentru a trimite mesaje promotionale si reduceri oferite in locatiile din jurul dumneavoastra.

 

b)      Informatii care se colecteaza automat

Cand utilizati Site-urile Noastre, cititi e-mailurile noastre sau luati legatura in alta modalitate cu noi printr-un computer sau telefon mobil, noi si partenerii nostri terti putem colecta in mod automat informatii despre cum accesati sau utilizati Site-urile si informatii despre dispozitivul pe care il folositi pentru a accesa Site-urile.

Noi utilizam aceste informatii pentru a imbunatatii si personaliza experienta dumneavoastra de utilizator, sa monitorizam si imbunatatim Site-urile noastre si pentru alte scopuri interne.

In mod normal, noi colectam aceste informatii printr-o varietate de tehnologii de tracking, inclusiv cookies, obiecte Flash, pixel, semnalizatoare web, scripturi incorporate, tehnologii de indentificare a locatiilor si alte tehnologii similare (colectiv,"tehnologii de urmarire").

Mai mult, prin tehnologia de urmarire noi strangem date cu caracter personal cand interactionati cu Site-urile; tehnologia de urmarire ne va permite, de exemplu, sa gasim in apropiere produse pentru dumneavoastra si sa va gasim oferte in timp real si multe altele; pentru a va oferi comunicari de marketing personalizate; pentru a combate frauda; pentru a analiza si imbunatati modalitatea in care produsele noastre opereaza; pentru a colecta date de instalare (dispozitiv ID, surse trafic, nivelul de baterie, operatorul, modelul dispozitivului); pentru a urmari investiile in mass-media; si pentru a indeplini alte scopuri legitime.

Puteti accepta sau respinge aceste tehnologii (cu exceptia cazului cand sunt necesare pentru functionarea corespunzatoare a Aplicatiei) prin ajustarea setarilor telefonului dumneavoastra mobil ori a politicilor de confidentialitate din setarile Profilului, astfel cum este explicat in Sectiunea 5 de mai jos.

Informatiile pe care le colectam automat pot fi combinate cu alte informatii personale pe care le colectam in mod direct.

Mai jos sunt informatiile pe care le putem colecta in mod automat:

·         Informatii referitoare la utilizarea de catre dumneavoastra a Site-urilor (de exemplu, de cate ori si pentru cat timp interactionați cu aplicatia, ce videoclipuri ati vizionat, la ce tombole sau concursuri ati participat, site-ul pe care l-ati vizitat anterior, de cate ori ati facut click pe un articol);

·         Date Personale referitoare la interactiunea dumneavoastra cu comunicarile noastre de marketing (de exemplu, daca le-ati deschis sau nu, daca ati dat click pe ele sau nu);

·         Informatii despre dispozitivul(ele) pe care le folositi ca sa accesati si sa interactionati cu Site-urile (de exemplu, acest aspect ne permite sa stim daca folositi un calculator, o tableta ori un smartphone, rezolutia ecranului dumneavoastra, sistemul de operare, conexiunea WI-FI, browser-ul de internet si adresa IP, informatiile de logare de Server);

·         Date comportamentale: Informatii derivate din combinarea ID-ului device-ului si evenimentele din Sistem care pot fi utilizate pentru a identifica tendinte comportamentale si pentru a va trimite comunicari de marketing in legatura cu evenimentele la care ati participat;

·         Datele de participare: Date personale referitoare la participarea dumneavoastra la promotii, premii, sondaje, concursuri, promotii cu castiguri imediate si la alte tipuri de promotii (de exemplu, tipul de promotie, data si ora participarii la promoție, rezultatul participarii la promotie, informatii necesare pentru obtinerea premiului dumneavoastra, cum ar fi tricoul si/sau dimensiunea pantofului);

·         Informatii analitice: Este posibil sa colectam date de analiza sau sa folosim instrumente de analiza ale unor terte parti pentru a ne ajuta sa masuram tendintele de trafic si de utilizare pentru site-uri si sa intelgem mai multe despre demografia si comportamentul utilizatorilor nostri.

c)       Colectarea de informatii de la terti si publicitatea bazata pe categorii de interese

 

·         Publicitatea bazata pe categorii de interese: Participam la publicitatea bazata pe categorii de interese si folosim companii de publicitate terte pentru a va oferi publicitate orientata pe baza istoricului de navigare. Noi permitem retelelor terte de publicitate online, companiilor de social media si altor servicii terte sa colecteze informatii despre utilizarea de catre dumneavoastra a site-urilor web si a aplicațiilor mobile de-a lungul timpului, astfel incat acestea sa poata reda sau afisa anunturi pe site-urile noastre, pe alte site-uri web si pe alte aplicatii ori dispozitive pe care le puteti utiliza. De obicei, desi nu intotdeauna, informatiile utilizate pentru publicitatea bazata pe categorii de interese sunt colectate prin cookie-uri sau tehnologii de urmarire similare, care recunosc dispozitivul pe care il utilizati si colecteaza informatii, inclusiv informatii despre fluxul de click-uri, tipul de browser, ora si data in care ati vizitat site-ul si alte informatii. Este posibil sa divulgam un identificator de cont comun (cum ar fi o adresa de e-mail sau un ID de utilizator) cu partenerii nostri de publicitate terti pentru a va ajuta sa va identificati pe toate dispozitivele. Noi si partenerii nostri terti folosim aceste informatii pentru a face reclamele pe care le vedeti online mai relevante pentru interesele dumneavoastra, precum si pentru a colecta informatii legate de publicitate, cum ar fi raportarea, atribuirea, analiza si cercetarea de piata. Va rugam sa consultati Sectiunea 10 de mai jos pentru a afla mai multe despre modul in care puteti controla publicitatea bazata pe categorii de interese.

·         Widgeturi Social Media si publicitate: Site-urile noastre pot include functii de social media, cum ar fi butonul like de pe Facebook, Google Plus, LinkedIn, Snapchat, Instagram, Twitter sau alte widget-uri. Aceste companii social media pot recunoaste si pot colecta informatii despre vizita dumneavoastra pe Site-urile noastre si pot seta un cookie sau pot utiliza alte tehnologii de urmarire. Interactiunile dumneavoastra cu aceste functii sunt reglementate de politicile de confidentialitate ale acelor companii. Afisam publicitate directionata catre dumneavoastra prin intermediul platformelor sociale, cum ar fi Facebook, Twitter, Google+ si altele. Aceste companii au programe de publicitate bazate pe categorii de interese care ne permit sa directionam anunturi catre utilizatorii care s-au aratat interesati de Site-urile Noastre, in timp ce acesti utilizatori se afla pe platforma social media sau catre grupuri de alti utilizatori care au trasaturi similare, cum ar fi interesele comerciale si demografice. Aceste anunturi sunt guvernate de politicile de confidentialitate ale acelor companii media care le furnizeaza.

·         Informatii privind experienta utilizatorului: Pe anumite Site-uri care ne apartin, folosim instrumente terte pentru a monitoriza informatiile privind experienta utilizatorului. Aceste instrumente colecteaza automat informatiile de utilizare, inclusiv click-urile si miscarile mouse-ului, derularea paginilor si orice text introdus in sectiunile existente pe site. Informatiile colectate nu includ parole, detalii de plata sau alte date personale sensibile. Utilizam aceste informatii pentru analizarea si optimizarea site-urilor si pentru a imbunatati gradul de utilizare al website-ului. Nu permitem ca aceste informatii sa fie distribuite sau utilizate de terte parti in scopuri proprii.

Va rugam sa retineti ca furnizorii nostri on-line si de publicitate prin e-mail pot utiliza etichete pixel, ecusoane web, GIF-uri clare sau alte tehnologii similare in legatura cu Site-urile, pentru a ne ajuta sa gestionam campaniile de publicitate online si prin e-mail si sa consolidam eficienta acestor campanii. De exemplu, daca un furnizor a plasat pe computerul dumneavoastra un cookie unic, vanzatorul poate utiliza etichete pixel, ecusoane web, GIF-uri clare sau alte tehnologii similare pentru a recunoaste cookie-ul in timpul vizitei dumneavoastra pe site-uri si pentru a afla care dintre reclamele noastre online v-au adus pe Site-urile Noastre, iar vanzatorul ne poate oferi alte informatii asemanatoare pentru utilizarea noastra. Va rugam sa aveti in vedere ca este posibil sa conectam astfel de alte informatii furnizate de furnizorii nostri cu datele dumneavoastra personale pe care le-am colectat anterior.

Putem folosi companii de publicitate terte pentru a furniza reclame pe Site-urile Noastre. Aceste companii pot utiliza informatii (fara a include numele, adresa, adresa de e-mail sau numarul de telefon) cu privire la vizitele pe acest site si pe alte site-uri web pentru a oferi publicitate despre bunurile si serviciile de interes pentru dumneavoastra. Putem sa conectam sau combinam activitatile si informatiile colectate de la dumneavoastra pe Site-urile si aplicatiile noastre mobile cu informatiile pe care le colectam automat prin intermediul tehnologiilor de monitorizare. Acest lucru ne permite sa va oferim o experienta personalizata, indiferent de modul in care interactionati cu noi - online, pe dispozitive mobile ori social media.

3. Ce Date Personale referitoare la dumneavoastra nu colectam?

Nu colectam si nu prelucram Date Personale referitoare la urmatoarele aspecte:

·         Originea rasiala ori etnica;

·         Opiniile politice;

·         Orientarile religioase si filozofice;

·         Santatea ori conditia medicala;

·         Antecedentele penale;

·         Apartenenta la sindicate;

·         Date genetice ori biometrice;

·         Viata ori orientarea sexuala.

(considerate ca "Date Personale Sensibile").

Va solicitam sa nu ne trimiteti si sa nu dezvaluiti orice Date Personale Sensibile prin intermediul Site-urilor ori prin orice alta modalitate. Este posibil să vă solicitam să ne furnizați informații legate de starea dumneavoastră de sănătate atunci când este necesar, pentru a analiza și aborda incidentele cu produsele sau ambalajele noastre. Mai mult decât atât, vom prelucra aceste informații dacă le comunicați agenților noștri în timpul unui apel sau dacă vă exprimați voluntar consimțământul printr-o comunicare și / sau orice alt mijloc.

4. Folosirea Site-urilor de catre minori si atentionarea parintilor

Site-urile sunt destinate persoanelor care au 14 ani si peste cu acordul parintilor pana la varsta de 16 ani.

Pentru anumite Website-uri ori Aplicatii pot exista restrictii de varsta, bazate pe ceea ce este adecvat vizualizarii la anumite varste ori ceea ce este permis de lege. Acolo unde sunt aplicabile restrictii de varsta, va fi semnalat in mod clar pe site-ul relevant si exista posibilitatea adresarii unor intrebari pentru a verifica varsta inainte de a continua.

Acest lucru inseamna ca persoanele care nu au implinit varsta de 16 ani nu pot participa la activitatile enumerate in sectiunea 6, atunci cand acestea se bazeaza pe consimtamant, cum ar fi primirea de comunicari de marketing si notificari push personalizate bazate pe locatie si ca nu vom prelucra datele lor personale.

5. Optiunile si controlul dumneavoastra asupra informatiilor

Profilul si setarile de partajare a datelor: Puteti sa va actualizati informatiile de profil, cum ar fi numele de utilizator, adresa sau informatiile dumneavoastra de facturare, si puteti schimba unele dintre preferintele dumneavoastra de distribuire a datelor pe pagina dumneavoastra de cont.

Modul de control al preferintelor dumneavoastra de e-mail: Puteti renunta la primirea comunicarilor promotionale prin e-mail apasand click pe linkul "dezabonare" furnizat in astfel de comunicari. Facem toate eforturile pentru a prelucra cu promptitudine toate cererile de dezabonare. Nu puteti renunta la comunicarile legate de serviciu (e.g. verificarea contului, comunicarile tranzactionale, modificarile/actualizarile caracteristicilor serviciului, notificarile tehnice si de securitate).

Modificarea sau stergerea datelor dumneavoastra: Daca aveti intrebari cu privire la revizuirea, modificarea sau stergerea datelor dumneavoastra sau daca doriti sa va eliminati numele sau comentariile de pe Site-ul Nostru sau de pe un continut afisat public, ne puteti contacta direct astfel cum este detaliat in continuare in Sectiunea 10 a acestei Notificari de confidentialitate. Este posibil sa nu putem modifica sau sterge informatiile dumneavoastra in toate circumstantele.

Localizarea geografica: Puteti controla modalitatea de urmarire a locatiei prin ajustarea setarilor de localizare de pe dispozitivul dumneavoastra mobil. Vom putea aproxima in continuare locatia dumneavoastra in baza adresei IP atunci cand accesati Serviciile utilizand un computer sau un dispozitiv.

Poze, video si inregistrarea vocii: Puteti controla, inclusiv pentru a exclude, functionalitatile Site-urilor referitoare la procesarea fotografiilor, a videoclipurilor, a fluxurilor live si a inregistrarii vocale, impiedicand site-urile sa acceseze camera si microfonul dispozitivului.

Cookie-urile, preferintele de urmarire si preferințele de publicitate bazate pe interese:

·         Cookie-uri si Cookie-uri Flash: Majoritatea browserelor va permit ajustarea setarilor referitoare la (i) notificarea dumneavoastra atunci cand primiti un cookie, care va permite sa decideti daca il acceptati sau nu; (ii) dezactivarea cookie-urilor existente; ori (iii) setarea browserului pentru a respinge automat cookie-urile.

Blocarea sau stergerea cookie-urilor poate avea un impact negativ asupra interactiunii cu Site-ul, unele caracteristici putand functiona in mod necorespunzator.

Puteti seta optiunile de e-mail pentru a impiedica descarcarea automata a imaginilor care pot contine tehnologii care sa ne permita sa stim daca ati vazut sau ati fost implicat in e-mailurile noastre.

Stergerea cookie-urilor nu conduce la stergerea Obiectelor Stocate Local (OSL) cum ar fi obiecte Flash ori HTML5. Pentru a gestiona setarile si preferintele cookie-urilor Flash, trebuie sa folositi managerul de setari de pe website-ul Adobe. Daca alegeti sa stergeti obiecte Flash de pe Site-urile Noastre, atunci este posibil sa nu puteti accesa si utiliza toate sau o parte din Site-uri sau sa beneficiati de informatiile si site-urile oferite.

·         Publicitatea bazata pe categorii de interese: Pentru a afla mai multe despre publicitatea bazata pe interese si modul in care puteti renunta la o parte din aceasta publicitate, puteti accesa site-ul NAI – Network Advertising Initiative, la adresa http://www.networkadvertising.org/choices, resursele DAA la www.aboutads.info/choices si/sau Alegerile Tale Online la http://www.youronlinechoices.com.

·         Interactiunea intre dispozitive: Retineti ca optiunea de a renunta la publicitatea bazata pe categorii de interese prin intermediul resurselor online NAI si DAA sau Alegerile Tale Online nu va permite unui utilizator sa primeasca anunturi bazate pe categorii de interese pe respectivul browser sau dispozitiv, dar utilizatorul ar putea primi reclame bazate pe categorii de interese pe alte dispozitive. Trebuie sa efectuati optiunea de renuntare pe fiecare browser sau dispozitiv pe care il utilizati.

·         Publicitatea pe mobil: De asemenea, puteti sa limitati publicitatea bazata pe categorii de interese prin setarile de pe dispozitivul dumneavoastra mobil, selectand optiunea "limita de urmarire a anunturilor" (iOS) sau "oprirea anunturilor bazate pe categorii de interes" (Android). De asemenea, ati putea renunta la anumite anunturi bazate pe categorii de interese difuzate de retele de anunturi mobile, accesand http://youradchoices.com/appchoices si descarcand aplicatia AppChoices pentru dispozitive mobile.

Este posibil ca unele dintre aceste optiuni sa nu fie eficiente, browserul dumneavoastra nu este setat sa accepte cookie-uri. Daca stergeti modulele cookie, modificati setarile browserului, comutati browsere sau computere sau utilizati un alt sistem de operare, va trebui sa renuntati din nou.

6. Cum folosim Datele dumneavoastra Personale?

a.                    Pentru a raspunde intrebarilor si cererilor dumneavoastra:

·         Pentru a raspunde intrebarilor, plangerilor si sugestiilor dumneavoastra cu privire la Site-uri, pe care le trimiteti prin canalele de comunicare ale Site-urilor cu clientii sau prin alte canale de comunicare. În cazul reclamațiilor legate de produs, vom trimite solicitările sau întrebările dvs. la partenerul îmbuteliator, Coca-Cola Hellenic.

Temei legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime de a trata, in mod adecvat si in timp util, solicitarile, plangerile si sugestiile clientilor cu privire la Site-uri.

b.                   Pentru a va informa cu privire la schimbarile termeneilor si conditiilor Site-urilor si la aceasta Notificare de Confidentialitate:

·         Pentru a va trimite informatii referitoare la schimbarea termenilor si conditiilor Site-urilor si cu privire la aceasta Notificare de Confidentialitate.

Temei legal pentru prelucrare: interesele noastre legitime de a va informa in avans de schimbarile care au loc sau, de asemenea, obligatiile noastre legale, dupa caz.

c.                    Comunicari de marketing

·         Pentru a va trimite ori a va transmite partenerii nostri comerciali in mod direct (individual ca "Partener Comercial" si colectiv ca "Parteneri Comerciali") comunicari de marketing prin intermediul e-mailului si prin notificari push. Comunicarile de marketing direct va informeaza, printre altele, despre promotii sau alte activitati similare, despre produsele si Site-urile Coca-Cola si marcile afiliate (sau cele ale Partenerilor nostri Comerciali) si va solicita sa completati chestionare si sondaje.

Comunicarile de marketing direct trimise de Partenerii Comerciali pot fi:

o   Gestionate si administrate complet de Partenerii nostri Comerciali. In astfel de circumstante, Partenerul Comercial relevant pentru fiecare comunicare de marketing direct va actiona in calitate de operator de date pentru prelucrarea datelor dumneavoastra personale. Aceasta prelucrare va face obiectul unei notificari privind confidentialitatea datelor stabilita de un astfel de Partener Comercial, distincta de aceasta Notificare de Confidentialitate;

o   Gestionate si administrate in comun de catre noi si Partenerii Comerciali. In astfel de circumstante, noi si Partenerii Comerciali relevanti vom actiona in calitate de operatori de date asociati pentru prelucrarea Datelor Personale. Vom incheia un acord de prelucrare comun cu Partenerul Comercial relevant si esenta acestui acord va fi pusa la dispozitia dumneavoastra.

Temei legal pentru prelucrare: consimtamantul dumneavoastra.

Puteti accepta sau refuza sa primiti in mod direct comunicari directe prin folosirea panoului de confidentialitate al site-urilor [(trebuie doar sa activati butonul de comutare relevant daca doriti sa primiti comunicari de marketing, respectiv sa-l dezactivati din Setarile Profilului).

Va puteti retrage consimtamantul pentru a primi comunicari de marketing direct, apasand click pe linkul "Dezabonari" in partea de jos a fiecarui e-mail de marketing sau dezactivand butonul de comutare din panoul de confidentialitate al Aplicatiei. Ne puteti informa de asemenea de retragerea consimtamantului dumneavoastra, prin e-mail, prin telefon sau printr-un mesaj scris utilizand datele noastre de contact prevazute la Sectiunea 10 din prezenta Notificare de Confidentialitate.

d.                   Personalizarea comunicarilor de marketing:

·  Putem adapta comunicarile noastre de marketing pentru dumneavoastra (inclusiv personalizarea reclamelor si recomandarilor referitoare la continutul afisat pe platformele noastre si pe website-uri terte (desktop si mobil) si pe aplicatii mobile) in baza (i) informatiilor profilului dumneavoastra, (ii) modului in care interactionati cu Site-ul nostru (de exemplu, logarea, participarea la o promotie, castigarea, participarea la chestionare, incarcarea de continut) si/sau (iii) interactiunii dumneavoastra cu comunicarile noastre de marketing (de exemplu, daca le deschideti sau nu, daca faceti click pe ele sau nu, daca le vizualizati sau nu, daca sunt angrenati in acestea sau nu).

Temei legal pentru prelucrare: consimtamantul dumneavoastra.

Puteti accepta sau refuza personalizarea comunicarilor de marketing prin folosirea panoului de confidentialitate accesibil pe Site-uri (trebuie doar sa activati butonul de comutare relevant daca doriti sa primiti comunicari de marketing si sa il dezactivati in caz contrar).

Va puteti retrage consimtamantul pentru a avea comunicarile de marketing personalizate prin accesarea panoului de confidentialitate si dezactivarea butonului de comutare. De asemenea, ne poti instiinta de retragerea consimtamantului prin e-mail, telefonic ori scriindu-ne folosind informatiile de contact mentionate in Sectiunea 10 a acestei Notificari de Confidentialitate.

e.                    Promotii, oferte speciale, programe de loialitate, premii si alte oferte/ promotii:

·  Pentru a putea participa la promotii, oferte speciale, programe de loialitate, premii si alte oferte/ promotii (de exemplu, pentru trimiterea unui e-mail de reamintire, pentru transmiterea datelor personale catre partenerii de implementare), datele personale trebuie furnizate pentru inregistrarea la o oferta/promotie, cuprinzand in mod normal adresa dumneavoastra de email, user-ul ID si parola.

Temei legal pentru prelucrare: Prelucrarea datelor dumneavoastra personale in acest scop se bazeaza pe indeplinirea termenilor si conditiilor pentru promotia relevanta.

f.                    Analiza datelor pentru a stabili tendinte si pentru a imbunatati produsele si site-urile Coca-Cola:

·  Colectam Datele dumneavoastra Personale pentru a masura interactiunea dumneavoastra cu Site-urile (de exemplu, sa stim modul in care folositi Site-urile noastre, cand le folositi, ce dispozitiv folositi), pentru a analiza comportamentul consumatorului, pentru a stabili tendinte si modele de consum. Acest aspect ne ajuta sa cunoastem mai bine utilizatorii Site-urilor, sa ii segmentam in grupuri relevante si sa ne adaptam continutul preferintelor identificate pentru consumatori.

Temei legal pentru prelucrare: consimtamantul dumneavoastra.

Puteti accepta ori refuza colectarea si folosirea Datelor Personale pentru scopul efectuarii analizelor pentru stabilirea tendintelor si pentru imbunatatirea Aplicatiilor noastre si in mod mai generic a Site-urilor si produselor Coca-Cola, prin setarea preferintelor dumneavoastra de confidentialitate din setarile profilului. Trebuie doar sa activati butonul de comutare relevant daca doriti ca Datele dumneavoastra Persoanele sa fie procesate pentru scopul de a ne permite analiza datelor pentru a stabili tendinte si pentru a ne imbunatati Aplicatiile si in general produsele si Site-urile Coca-Cola si dezactivati butonul de comutare in caz contrar.

Puteti retrage consimtamantul pentru scopul mentionat mai sus prin accesarea acestei pagini  si dezactivarea butonului de comutare relevant. De asemenea, puteti sa ne informati daca doriti retragerea consimtamantului [prin e-mail, telefonic ori in scris, folosind informatiile de contact mentionate in Sectiunea 10 a acestei Notificari de Confidentialitate]. Odata cu retragerea consimtamantului, vom inceta prelucrarea datelor pentru scopul mentionat.

g.                   Analiza datelor pentru scopuri de raportare si analiza:

·  Va colectam Datele Personale pe Site-urile noastre web si/sau in aplicatiile mobile pentru a crea rapoarte agregate si anonime si pentru a masura performanta produselor noastre fizice, a proprietatilor digitale si a campaniilor de marketing. Pentru aceasta analiza generam trenduri ale pietei pentru activitatile noastre digitale si le folosim pentru imbunatatirea si adaptarea produselor si serviciilor Coca-Cola.

Pentru acest scop, putem colecta informatii referitoare la folosirea Site-urile noastre si/sau a aplicatiilor mobile si informatii despre dispozitivul(ele) pe care le folositi pentru a accesa si interactiona cu Serviciile, incluzand:

-      Cand v-ati inregistrat, ati confirmat adresa dumneavoastra de e-mail, v-ati confirmat numarul de telefon, v-ati deconectat sau v-ati conectat la unul dintre site-urile web si/sau aplicatiile mobile.

-      Cand ati acceptat termenii legali ai website-ului si/sau aplicatiei mobile, cum ar fi Termeni & Conditii si Politica de Confidentialitate.

-      Cand ati interactionat cu continutul website-ului si/sau aplicatiei mobile, cum ar fi apasarea de click pe un link, aprecierea continutului ori distribuirea continutului.

-      Cand ati participat la un joc, competitie ori promotie, cand ati tiparit ori scanat un cod PIN, cod de bare ori cod QR al unui produs, cand ati colectat si cheltuit puncte de loialitate ori cand ati selectat un premiu.

Temei legal pentru prelucrare: scopul nostru legitim de a ne imbunatati produsele si serviciile.

h.                   Notificari push personalizate bazata pe locatia dumneavoastra:

·         Vom folosi tehnologia de semnalizare pentru a detecta proximitatea dumneavoastra fata de punctele noastre de vanzare si vom trimite notificari in timp real despre promotiile si discounturile oferite in magazinele din apropierea ta. Nu vom colecta sau prelucra intr-o alta modalitate date de geolocalizare "GPS".

Temei legal pentru prelucrare: consimtamantul dumneavoastra.

Puteti accepta sau refuza aceasta colectare si utilizarea Datelor Personale in scopul de a va trimite notificari push personalizate bazate pe locatie, setand preferintele dumneavoastra de confidentialitate in setarile profilului. Trebuie sa activati butonul de comutare relevant pentru scopul trimiterii notificarilor personalizate bazate pe locatie si sa il dezactivati in caz contrar. Butonul de comutare este dezactivat în mod prestabilit.

Va puteti retrage consimtamantul dat in scopul mentionat mai sus prin accesarea acestei pagini  si dezactivarea butonului de comutare relevant. Ne puteti informa cu privire la dorinta dumneavoastra de retragere a consimtamantului prin e-mail, telefon ori in scris la informatiile de contact mentionate in Sectiunea 10 a acestei Notificari de Confidentialitate. Odata cu retragerea consimtamantului, vom inceta prelucrarea datelor pentru scopul vizat.

i.                     Functionarea tehnica a Site-urilor

·         Colectam Datele Personale ale dumneavoastra pentru a administra Site-urile si pentru a ne asigura ca acestea functioneaza corespunzator. In special, colectam informatii despre starea dispozitivului atunci cand aplicatia se blocheaza (cum ar fi identificatori unici de dispozitiv, locatia fizica a dispozitivului in momentul blocarii) pentru a identifica cauza blocarii si pentru a face ceea ce este necesar pentru ca aceasta sa nu se intample din nou.

Temei legal pentru prelucrare: interesul nostru legitim de a asigura functionarea corespunzatoare a Site-urilor dintr-o perspectiva tehnica/ IT.

j.                     Conformarea cu obligatiile noastre legale

·         Pentru a ne conforma cu obligatiile legale, procedurile legale ori ordinele autoritatilor guvernamentale care pot include ordine de la autoritati guvernamentale din afara tarii dumneavoastra de resedinta, atunci cand apreciem in mod rezonabil ca suntem obligati legal sa procedam in acest fel ori atunci cand dezvaluirea Datelor Personale este strict necesara pentru conformarea cu obligatiile legale mentionate, procedurile si ordinele guvernamentale.

 

Temei legal pentru prelucrare: conformarea cu obligatiile noastre legale.

k.                   Protectia legala a intereselor noastre:

·         Pentru a ne pune in aplicare in mod legal termenii si conditiile, pentru a proteja operatiunile noastre sau ale oricarora dintre afiliatii nostri, proteja drepturile, confidentialitatea, siguranta sau proprietatea noastra si/sau cea a afiliatilor nostri si pentru a ne permite sa urmam remediile legale ori pentru a limita daunele pe care le putem suporta.

Temei legal pentru prelucrare: interesul nostru legitim de a proteja in mod legal organizatia noastra.

l.                     Detectarea fraudelor:

·         Prelucram informatiile despre profil, informatiile referitoare la utilizarea de catre dumneavoastra a Site-urilor si informatiile despre dispozitivele pe care le utilizati pentru a accesa si pentru a interactiona cu Site-urile, pentru a identifica daca sunt savarsite orice instalari frauduloase ale Site-urilor.

Temei legal pentru prelucrare: interesul nostru legitim este de a proteja organizatia impotriva fraudelor.

7. Catre cine sunt divulgate Datele Personale?

Datele dumneavoastra Personale sunt divulgate catre destinatarii prevazuti in Anexa 1.

8. Ce transferuri de Date Personale efectuam in afara Spatiului Economic European?

Pentru a atinge scopurile descrise in aceasta Notificare de Confidentialitate, transferam datele personale catre tari care nu ofera un nivel adecvat de protectie, cum ar fi Statele Unite si Serbia.

Transferurile noastre de date catre tarile care nu ofera un nivel adecvat de protectie sunt supuse uneia dintre urmatoarele garantii adecvate, in conformitate cu GDPR, pentru a va asigura ca datele dumneavoastra personale sunt protejate in mod adecvat:

-      Clauze standard de protectia datelor adoptate de Comisia Europeana in temeiul art. 46 paragraful 2 al GDPR (click aici pentru a accesa Decizia Comisiei Europene privind clauzele contractuale standard pentru transferul catre operatori stabiliti in tari terte); si

-      UE-SUA Privacy Shield pentru transferul catre entitati localizate in Statele Unite (click aici pentru a accesa decizia Comisiei Europene referitoare la UE – SUA Privacy Shield).

Pentru a obtine orice informatii relevante privind transferul datelor dumneavoastra personale catre tari terte (inclusiv mecanismul relevant de transfer), va rugam contactati Biroul de Confidentialitate la adresa privacy@coca-cola.com.

9. Dar in ceea ce priveste alte website-uri, aplicatii, platforme si altele asemanatoare?

Cand utilizati Site-urile, puteti gasi legaturi catre alte site-uri web, aplicatii si platforme care nu sunt furnizate de noi, ci de alte companii. Nu suntem responsabili pentru astfel de site-uri, aplicatii si platforme, iar aceasta Notificare de Confidentialitate nu se aplica acestora. Trebuie sa cititi politicile si regulile pe care astfel de companii le-au postat pe site-urile web, aplicatiile si platformele lor pentru a intelege modul in care acestea va protejeaza confidentialitatea.

10. Care sunt drepturile dumneavoastra in legatura cu prelucrarea Datelor Personale, cum le puteti exercita si cum ne puteti contacta?

a.                   Drepturile dumneavoastra in legatura cu prelucrarea Datelor dumneavoastra Personale

In ceea ce priveste prelucrarea Datelor Personale descrise in aceasta Notificare de Confidentialitate, aveti urmatoarele drepturi, anumite circumstante:

·         Sa va fie furnizata o copie a oricaror date personale pe care le detinem despre dumneavoastra si sa primiti informatii despre prelucrarea datelor dumneavoastra personale;

·         Sa ne solicitati sa actualizam ori sa corectam date personale inexacte sau sa completam orice date personale incomplete;

·         Sa ne solicitati sa oprim prelucrarea datelor personale (i) pentru personalizarea notificarile de marketing de tip push, (ii) pentru scopul efectuarii analize de date pentru a determina trenduri si modele comportamentale ale consumatorilor si de a imbunatati produsele noastre Coca-Cola si Site-urile, (iii) pentru personalizarea notificarilor push bazate pe locatie, (iv) pentru scopul de a va trimite comunicari de marketing direct.

De asemenea, in anumite circumstante, aveti dreptul:

·         Sa contestati prelucrarea Datelor dumneavoastra Personale;

·         Sa ne solicitati sa stergem Datele dumneavoastra Personale;

·         Sa ne restrictionam prelucrarea Datelor dumneavoastra Personale; si

·         Sa ne cereti sa transmitem Datele dumneavoastra Personale catre dumneavoastra ori sa le transferam catre alt operator de date.

b.                   Contactarea noastra pentru a va exercita drepturile

Daca doriti exercitarea oricaror drepturi din cele de mai sus, ne puteti contacta folosind una dintre optiunile de mai jos.

·         Ne puteti contacta folosind Formularul de Contact, atunci cand este disponibil pe Site-urile noastre

·         Ne puteti trimite un e-mail la urmatoarea adresa: smromania@coca-cola.com

Va rugam sa specificati in mod clar informatii pe care le doriti transmise, revizuite, modificate, cu privire la care doriti sa incetam prelucrarea sau pe care doriti sa le stergem.

De asemenea, ne puteti contacta daca avetu orice intrebare sau nelamurire legata de prelucrarea datelor personale, utilizand optiunile de contact de mai sus.

c.                   Detaliile responsabilului nostru cu protectia datelor personale

Puteti contacta responsabilul nostru de protectia datelor la urmatoarea adresa: DPO-Europe@coca-cola.com

d.                   Dreptul de a depune o plangere autoritatii competente privind protectia datelor

Aveti dreptul sa depuneti o plangere la autoritatea de supraveghere competenta (in mod special in Statul Membru unde aveti resedinta, locul de munca ori locul pretinsei incalcari), daca sunteti de parere ca oricare dintre datele dumneavoastra sunt prelucrate intr-o maniera care constituie o incalcare a Regulamentului General privind protectia datelor nr. 679/2016 din 27 Aprilie 2016.

11. Cat timp pastram datele dumneavoastra personale?

a.                   Intentionam sa pastram datele dumneavoastra exacte si actualizate. Vom sterge datele personale pe care le detinem despre dumneavoastra atunci nu mai avem nevoie de ele.

b.                   Pastram Datele Personale pe care le folosim pentru scopurile descrise in aceasta Notificare de Confidentialitate pentru o perioada de maxim 2 ani, cu exceptia:

·         Cazului in care cerinte legale impun pastrarea Datelor Personale pentru mai mult sau mai putin timp.

·         Datelor dumneavoastra Personale pe care le folosim pentru scopul de a va permite sa participati la promotii, programe de loialitate si programe similare, pana la desfasurarea promotiilor si a altor programe similare, pentru o perioada de maxim 10 ani.

·         Datelor Personale pe care le folosim pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra, pentru o perioada de maxim 10 ani.

·         Datelor Personale pe care le folosim in conexiune cu o solicitare de acces la datele personale, pentru o perioada de maxim 5 ani din ziua in care va transmitem informatiile.

c.                   Cookie-urile si tehnologiile care au la baza consimtamantul sunt tinute maxim 13 luni in echipamentul dumneavoastra (cu exceptia [cookie-urilor sesiune] si a altor tehnologii similare care sunt tinute pe perioada de browsing).

d.                   Conturile in conexiune cu Baza de date centrala privind Interactiunea cu Clientii care nu sunt folosite timp de o luna de la crearea lor (de exemplu, nu este dat consimtamantul pentru procesarea datelor atunci cand o astfel de procesare necesita consimtamant – cum ar fi trimiterea comunicarilor de marketing si/sau neparticiparea la promotii) vor fi sterse in 2 luni de la crearea lor.

12. Cum va protejam datele

Securitatea datelor dumneavoastra este foarte importanta pentru noi si am introdus masuri de siguranta pentru a pastra integritatea si securitatea informatiilor pe care le colectam si pe care le impartasim cu furnizorii nostri de Site-uri.

Datele Personale sunt criptate in repaus folosind criptare asimetrica si simetrica si sunt criptate in tranzit folosind o tehnologie de securitate denumita Secure Sockets Layer, abreviata ca SSL. Tehnologia SSL cripteaza informatiile inainte de a le schimba prin Internet intre dispozitivul utilizatorului si sistemele centrale ale Societatii, facandu-le incomprehensibile celor neautorizati si garantand astfel confidentialitatea informatiilor transmise. Utilizarea SSL necesita, de asemenea, un browser compatibil capabil sa efectueze "schimbul" unei chei de securitate cu o lungime minima de 128 de biti, necesara pentru stabilirea conexiunii securizate mai sus cu sistemele centrale de coproprietar.

Totusi, niciun sistem de securitate nu este impenetrabil si nu putem garanta in proportie de 100% securitatea sistemelor noastre. Daca orice informatie aflata sub controlul nostru este compromisa ca urmare a unei brese de securitate, vom lua masuri rezonabile pentru a investiga situatia si, daca este cazul, vom informa persoanele ale caror informatii ar fi putut fi compromise si vom lua alte masuri, in conformitate cu orice lege ori reglementare aplicabila.

13. Legea aplicabila

Aceasta Notificare de Confidentialitate este guvernata si trebuie interpretate in conformitate cu legislatia din Belgia si cu orice alte dispozitii legale obligatorii din Uniunea Europeana.

14. Actualizari ale acestei Notificari de Confidentialitate

Puteti afla cand aceasta Nota de Confidentialitate a fost modificata ultima data, prin verificarea rubricii "ULTIMA REVIZUIRE" in partea de sus a paginii.

Toate modificarile materiale ale acestei Notificari de Confidentialitate va vor fi comunicate cu mult in avans inainte ca modificarile sa intre in vigoare.

Daca va opuneti oricaror modificari, va puteti inchide contul. Continuarea utilizarii Site-urilor noastre dupa publicarea modificarilor la aceasta Notificare de Confidentialitate inseamna ca ati citit si ati inteles modificarile.

Puteti printa, descarca si retine in orice mod o copie a Notificarii de Confidentialitate (si a oricarei versiuni revizuite) pentru evidentele dumneavoastra.

 

15. ANEXA 1 – PERSOANE IMPUTERNCITE

WEBSITE

Coca-Cola Romania SRL care ne ajuta in gestionarea Site-urilor noastre sau in ceea ce priveste comunitatea dumneavoastra.

Coca-Cola HBC Romania, Soseaua București Nord, Nr. 10, Global City Business Park, Cladirea 02, Voluntari, Judetul Ilfov 077190

Phone: 0800 080 800

MRM McCann, folosit pentru suportul tehnic al sistemului nostru de Management/Gestionare a Relatiilor cu Consumatorii (CRM), trimiterea de comunicari prin e-mail si analiza companiilor prin e-mail.

 

MRM McCann ne ofera doua tipuri de servicii suport. Prima noastra linie de servicii de asistenta este oferita de MRM McCann, situata in str. Enrique Jarfiel Poncela nr. 6, Madrid, Spania. A doua noastra linie de servicii de asistenta este furnizata de MRC McCann, situat in 360 W Maple Rd, Birmingham, Ml 48009.

Adobe, pentru gazduirea: (i) Sistemului nostru de Management/Gestionare a Continutului (CMS); (ii) Sistemul de Management/Gestionare a Relatiilor cu Clientii (CRM); (iii) personalizarea anunturilor afisate pe proprietatile noastre digitale si pe site-uri terte (desktop si mobile) si aplicatii mobile si (iv) comunicari de marketing direct prin e-mail, sau notificari de tipul “push”. Serverele instalatiei Adobe Campaign sunt gazduite in infrastructura Amazon Web Services din Oregon.

Akamai Identify Cloud (Janrain), care gazduieste sistemul de Gestionare/Management al Identitatii si Accesului Clientilor (CIAM), in care stocam profilurile de utilizator pe Site-urile si aplicatiile noastre. Akamai Technologies, Inc. este situata in Broadway nr. 150, Cambridge, Massachusetts 02142 USA.

Epam, care opereaza si gestioneaza Baza de Date a Relatiilor cu Consumatorii.

EPAM System, Inc. Londra, Marea Britanie. Echipa este fizic localizata in Ungaria.

Microsoft Azure pe care il folosim pentru stocarea secundara (stocare de date lake), curatarea datelor, consolidarea si efectuarea analizelor si rapoartelor de date. Microsoft este situat in 2624 NE University Village St, Seattle, statul Washington, Statele Unite ale Americii.

Amazon Web Services Ireland Ltd (AWS) care gazduieste Site-urile/(sau) care gazduieste sistemele IT si ofera suport de sistem. Acesta este situat in Burlington Plaza, Burlington Rd, Dublin 4, Irlanda.

Google pentru (i) stocarea in cloud, baza de date de mari dimensiuni si personalizarea anunturilor afisate pe proprietatile noastre digitale si site-uri terte (desktop si mobile) si aplicatii mobile, pentru urmarirea angajamentului si (ii) gazduirea Apigee, (API). Google Ireland Limited se afla in Gordon House, Strada Barrow, Dublin nr. 4, Irlanda.

Tertii nostri furnizori de servicii, care ofera servicii precum asistenta in comunicatii, audit si consultanta.

 [Nota Evesheds RO: cu toate ca aceasta nu este o cerinta locala, clauza poate ridica unele probleme de conformitate, deoarece este prea vaga - ar fi practic imposibil pentru persoanele vizate sa determine caror parteneri comerciali sa li se adreseze in cazul in care doresc sa consulte declaratia privind confidentialitatea.]

O terta parte, in eventualitatea reorganizarii, fuziunii, vanzarii, asocierii in participatie, transferului sau altei dispozitii a tuturor sau a oricarei portiuni a societatii/afacerii, bunurilor sau actiunilor noastre (inclusiv in legatura cu orice procedura de faliment sau de procedura similara).

In masura in care consideram a fi necesar sau adecvat, autoritatile relevante, afiliatii si tertele persoane: (a) pentru a ne conforma obligatiilor legale; (b) pentru a raspunde solicitarilor din partea autoritatilor publice si autoritatilor guvernamentale, care pot include si autoritatile publice si cele guvernamentale din afara tarii dumneavoastra de resedinta (c) pentru a pune in aplicare termenii si conditiile noastre; (d) pentru protejarea operatiunilor noastre sau a oricarui afiliat al nostru; (e) pentru protejarea drepturilor, a confidentialitatii si securitatii sau a proprietatii noastre si/sau a afliliatilor nostri, a dumneavoastra sau a altor persoane; (f) pentru a ne permite sa urmarim remediile disponibile sau sa limitam daunele pe care le suportam.

Salesforce, care gazduieste platforma pe care sunt pastrate raspunsurile la intrebarile din sectiunea ”contactati-ne”. Acesta este situat in Castellana 79, 28046, Madrid, Spania.

Integral Ad Science (IAS) pentru siguranța mărcii și pentru a ne asigura că anunțurile noastre apar doar acolo unde considerăm că este adecvat. IAS este amplasat în 95 Morton Street New York, NY 10014, USA

 

16. ANEXA 2 – TEHNOLOGII DE MONITORIZARE A TERTILOR

TERTE PERSOANE PARTENERE

PRODUSUL PARTENERULUI

TEHNOLOGIA DE URMARIRE

DESCRIERE

Google

Google Analytics

Cookie-uri, tag-uri, Pixeli si ID-uri

Google Analytics, care urmareste angajamentul vostru fata de Site (de exemplu: pentru a sti cum folositi Site-ul nostru, cand il folositi, ce dispozitiv utilizati), evidentiind tendintele si modelele generale de consum, pentru a ne permite sa imbunatatim produsele si serviciile Coca-Cola. Google Ireland Limited se afla in Gordon House, Strada Barrow, Dublin nr. 4, Irlanda.

Appsflyer

Appsflyer

Inregistrarea evenimentelor, sesiunilor si a click-urilor in aplicatie.

Appsflyer, care prelucreaza datele cu caracter personal (i) pentru analizarea si atribuirea marketului mobil (adica determinarea calculelor, a campaniilor si a partenerilor, difuzate la fiecare instalare de aplicatie) si (ii) detectarea instalatiilor frauduloase a aplicatiilor. Appsflyer Ltd este situata la 100, etajul I 25, San Francisco, CA 94105, SUA.

Google

Firebase

Inregistrarea evenimentelor, sesiunilor si click-urilor in aplicatie

Firebase, care prelucreaza datele cu caracter personal in scopul analizarii modului de utilizare a aplicatiei si a implicarii utilizatorilor (de exemplu, modul in care utilizatorii folosesc aplicatia noastra, cand, de pe ce dispozitiv) [analiza care ne ofera date despre tendinte si modele, pentru a personaliza notificarile push si pentru a le trimite utilizatorilor Aplicatiei]. Firebase face parte din Google Ireland Limited, care se afla in Gordon House, strada Borrow, Dublin nr. 4, Irlanda.