Câteodată ai nevoie doar de gustul care îți pune zâmbetul pe buze. Pentru astfel de momente, alege Coca-Cola Zero Zahăr —aceeași senzație unică Coca-Cola, cu zero calorii.

 

Sunteți pe cale să părăsiți site-ul Coca-cola.ro.
Ați accesat un link  prin care veți fi redirectionați către un alt site care nu este în proprietatea sau în responsabilitatea Coca-Cola.
Coca-Cola nu este responsabilă pentru conţinutul sau informaţiile din acest site sau pentru  postările, discuţiile, mesajele scrise de utilizatorii acestor pagini. În situația în care conținutul paginilor pe care veti fi redirecționat este de natura a leza interesele oricărei persoane, vă rugăm să vă adresați proprietarului site-ului respectiv.
Prin redirecționarea către acest site, utilizarea datelor cu caracter personal se va face în conformitate cu politicile stabilite de proprietarului site-ului. Coca-Cola nu își asuma nicio responsabilitate pentru politicile de confidențialitate și cele privind utilizarea datelor cu caracter personal practicate de site-ul pe care veti fi redirecționat.

Informatii nutritionale

Coca-Cola Zero

  100 ml 250 ml 330 ml %Doza zilnica 
recomandata*
Valoare energetica 0,9 kJ /
 0,2 kcal
2.3 kJ 
/ 1 kcal
3 kJ /
 1 kcal
0%
Lipide 0 g 0 g 0 g 0%
din care acizi 
grasi saturati
0 g 0 g 0 g 0%
Glucide 0 g 0 g 0 g 0%
din care zaharuri 0 g 0 g 0 g 0%
Sare 0,02 g 0,05 g 0,07 g 1%
* Consumul de referinta al unui adult obisnuit (8400 kJ/ 2000 kcal)