Termeni de Utilizare

Ultima revizuire: 3.05.2011

1. Introducere

1.1 Acest site web este detinut si realizat de Beverage Partners Worldwide (Europa) AG, (numar de inregistrare CH-020.3.021.991-4) cu birourile inregistrate in: Elvetia, Baslerpark, Mürtschenstrasse 27, 8048 Zurich, cu numarul VAT: 551 179.

1.2 In acesti termeni “BPW”, “noi”si  “al nostru” se refera la Beverage Partners Worldwide (Europa) AG.

1.3 Te rugam sa citesti acesti Termeni de Utilizare cu atentie inainte sa folosesti acest site. Folosirea acestui site indica faptul ca ai fost de acord cu acesti Termeni de Utilizare. Cand folosesti site-ul, esti de acord cu orice instructiuni aditionale, reguli si  termeni si conditii postate  pe acest site.

1.4 Noi putem schimba acesti Termeni de Utilizare oricand, aceste modificari intrand in vigoare imediat dupa postarea lor pe site. Continuand sa utilizezi acest site, vei fi de acord cu aceste modificari. Data la care acesti Termeni de Utilizare au fost ultima data modificati, este scrisa mai jos.

1.5 Orice informatie pe care ne-o furnizezi va fi utilizata in conformitate cu Politica noastra de Confidentialitate.


2. Accesarea acestui site

2.1 Noi putem modifica informatiile, serviciile, produsele, softul si alte materiale pe acest site, sau il putem suspenda sau intrerupe, oricand cu sau fara informarea ta.

2.2 Nu garantam ca acest site va functiona continuu sau fara intreruperi sau nu va avea erori.

2.3 Nu garantam faptul ca acest site este lipsit de virusi sau/si de alte coduri care au un caracter destructiv sau de contaminare. Esti responsabil de efectuarea procedurilor si verificarilor (incluzand anti-virusi si alte verificari de siguranta) pentru a-ti satisface propriile cerinte de siguranta si fiabilitate a datelor de intrare si iesire.

2.4 Acest site este dezvoltat cu Macromedia Flash, care necesita un plug in Flash pentru browser-ul tau. In caz contrar, ti se va afisa o versiune HTML a site-ului. Acest site este in conformitate cu nivelul 1 de Prioritate, sub Regulile de Accesibilitate a Continutului Web, publicate de  World Wide Web Consortium (W3C). Lucram sa atingem nivelul 2 al Prioritatii. Acest site a fost creat sa adere la urmatoarele reguli ale accesibilitatii:
• paginile pot fi vizualizate cel mai bine la o rezolutie de 1024 x 768 pixeli;
• textul poate fi marit sau micsorat, folosind optiunea “View” din browser-ul tau;
• structura paginii este transferata folosind elemente din header.
• este folosita o structura de pagina si fonturi de dimensiuni relative pentru toate textele, cu exceptia celor grafice.
• imaginile care poarta informatii importante, contin un text alternativ.
• informatiile nu sunt transmise doar prin utilizarea culorilor.


3. Utilizarea site-ului

3.1 Poti utiliza acest site doar in conformitate cu acesti Termeni de Utilizare si in scopuri legale si corecte. Esti de acord sa respecti toate legile aplicabile, regulile si codurile de procedura.

3.2 Esti de acord ca nu vei:
• posta, transmite sau difuza orice informatie de pe sau prin intermediul acestui site care este sau care poate fi daunatoare, obscena, defaimatoare, frauduloasa sau ilegala;
• utiliza acest site intr-un mod care cauzeaza sau care poate cauza o incalcare a drepturilor celorlalti.
• distruge sau ca nu vei incerca sa interferezi sau sa distrugi operationalitatea si functionalitatea acestui site.
• folosi numele nostru, al partenerilor sau al asociatilor nostri, marcile inregistrate sau alte coduri si cuvinte care se identifica cu acest site in orice “metatag” sau orice alta informatie utilizata de un motor de cautare care ar ajuta la localizarea si identificarea site-ului.
• face upload, transmite sau distribui prin, sau in acesta conexiune cu acest site, orice virus, vierme sau orice alt cod, fisier sau program care poate dauna sau invada sau care poate interfera sau distruge functionalitatea acestui site; sau
• obtine sau nu vei incerca sa obtii acces neautorizat, prin orice mijloc, spre acest site sau spre orice alt sistem de-al nostru.

3.3 Fara a aduce prejudicii drepturilor noastre (oricarei legi sau altor legi) ne rezervam dreptul de a respinge accesul tau pe acest site atunci cand noi credem (la libera noastra alegere) ca ai incalcat oricare dintre acesti Termeni si Conditii.


4. Acuratetea informatiilor

4.1 Vom face tot ce este posibil pentru a ne asigura de faptul ca aceste informatii, servicii, produse, softuri si alte materiale incluse de noi pe site, sunt precise, dar nu au intentia de a insuma sau de a sfatui sau de a autoriza lucruri de baza. Nu facem nicio declaratie si nu oferim nicio garantie a faptului ca aceste materiale sunt precise, complete, de actualitate si, in cea mai mare masura permisa de lege, nu ne asumam raspunderea pentru eventualele pierderi sau daune cauzate de aceste materiale tie  sau altor persoane care comunica aceste materiale.

5. Drepturi de proprietate intelectuala

5.1 Toate marcile, drepturile de autor, drepturile bazelor de date sau orice drept de  proprietate intelectuala in informatii, servicii, produse, softuri si orice alte materiale de pe acest site (la fel ca si organizarea lay out-ului acestui site) impreuna cu acele coduri care stau la baza softului ne apartin  noua, in mod direct sau licentiatorilor nostri. Fara acordul nostru scris, nu poti copia, modifica, altera, publica, difuza, distribui, vinde sau transfera orice material de pe acest site si orice cod care sta la baza acestuia, in parti sau pe intregul. Cu exceptia cazurilor expres prevazute in acesti Termeni si Conditii, nimic din acesti Termeni si Conditii nu va da dreptulla oricare dintre proprietatile noastre intelectuale, detinute de noi sau de licentiatorii nostri.

5.2 Materialele de pe acest site pot fi descarcate, printate si copiate pentru a fi folosite in scopuri non-comerciale sub conditia sa nu fie facuta nicio modificare a contributiei autorului, a marcii inregistrate sau a drepturilor de autor. Este necesar acordul tau asupra faptului ca nu ai niciun drept de proprietate asupra acestor materiale.

5.3 Numele BPW, marcile comerciale si marcile de servicii includ, fara limitare “[inserati marci relevante], www.nestea.ro si orice logo-uri asociate. Toate marcile comerciale si marcile de serviciu de pe acest site care nu sunt detinute de BPW, apartin respectivilor detinatori. Denumirile comerciale, marcile de comert si de serviciu detinute de BPW, fie ca sunt sau nu inregistrate, nu pot fi utilizate in legatura cu orice produs sau serviciu care nu este al BPW. Nimic din tot ce contine acest site nu ar trebui sa fie interpretat ca fiind o acordare de drept sau de licenta pentru a utiliza orice denumire comerciala a BPW, a marcii inregistrate sau a serviciilor fara acordul nostru expres in scris, dat in prealabil.

5.4 Orice software descarcat de pe acest site este descarcat, instalat si folosit pe propriul risc. Orice astfel de software poate fi supus controlului exporturilor Statelor Unite ale Americii. Niciun software nu poate fi descarcat, exportat sau re-exportat in (sau catre un cetatean sau rezident din) Cuba, Iran, Coreea de Nord, Siria sau orice alta tara in care SUA detine embargo asupra marfurilor; sau (b) pentru oricine de pe lista Departamentului de Trezorerie a SUA sau  a Departamentului de Comert a Drepturilor Refuzate. Prin descarcarea sau folosirea oricarui soft, te reprezinti si garantezi pentru faptul ca nu faci parte din, nu esti sub controlul sau nu esti rezident national al vreunei tari care se regasestepe lista de mai sus.

5.5 Drepturile acordate prin acesti Termeni de Utilizare inceteaza imediat o data cu incalcarea unuia dintre acesti Termeni de Utilizare.

5.6 Noi, asociatii nostri si partenerii nostri de afaceri suntem liberi sa folosim si sa reproducem orice material (incluzand orice text, fotografie, grafica, video sau audio) pe care il partajezi cu noi, in orice scop, incluzand si fara sa se limiteze la dezvoltarea, manufacturarea, publicitatea si procedurile marketing. Nu avem nicio obligatie sa folosim materialele pe care le impartasesti cu noi.

5.7 In masura in care noi putem folosi contributia ta, tu confirmi faptul ca orice ai trimis este realizat de tine, nu este defaimator si nu afecteaza proprietatea intelectuala a vreunei parti terte sau alte drepturi sau legi ale jurisdictiei in interiorul carora tu accesezi acest site. Confirmi ca ai dreptul sa ne acorzi permisiunea sa le folosim pentru scopurile specificate mai sus si ca ai acordul oricarei persoane care se identifica in contributia ta sau consensul parintilor/tutorilor legali daca acestia au sub 16 ani.


6. Link-uri spre acest site si catre alte site-uri

6.1 Ne rezervam drepturile, la alegerea noastra, sa interzicem orice link pe un alt website spre materialele si informatiile de pe acest site. Fara a aduce prejudicii acestui drept, daca doresti sa oferi un link al acestui site, o vei face pe baza link-ului, fara a fi o replica, spre home page-ul acestui site, si sub rezerva urmatoarelor conditii:

6.1.1 link-ul nu este inselator sau dezamagitor si trebuie sa indice corect acest site ca si destinatie a link-ului.
6.1.2 nu vei indeparta, inlatura sau modifica orice element vizual al marcii sau a logo-ului;
6.1.3 nu vei crea un frame sau orice alt browser sau environment in jurul acestui site;
6.1.4 nu vei presupune, in niciun fel faptul ca noi promovam orice alte produse sau servicii decat pe cele ale noastre.
6.1.5 nu vei pune intr-o lumina falsa relatia ta cu noi nici nu vrei prezenta informatii false si eronate despre noi;
6.1.6 nu te vei folosi de niciun semn al marcii  afisat in site fara acordul nostru express in scris;
6.1.7 nu vei da link-ul de la un site care nu iti apartine; si
6.1.8 orice site de pe care vei face legatura cu acest site nu are un continut care este dezagreabil, ofensator sau controversat, care ar putea fi destructiv pentru drepturile oricarei proprietati  intelectuale sau altor drepturi ale oricarei persoane sau nu care nu respecta legile si regulile aplicabile.

6.2 Acest site poate include link-uri spre alte site-uri. Nu reprezentam aceste site-uri si nu suntem responsabili pentru informatiile, materialele, produsele sau serviciile continute de acestea sau care sunt accesibile prin acest site. Poti accesa sau folosi aceste site-uri pe propria raspundere si te vei supune regulilor si conditiilor site-ului respectiv.


7. Raspunderea noastra

7.1 In limita maxima permisa de lege, ne declinam de orice responsabilitate (implicita sau explicita), in ceea ce priveste informatiile, serviciile, produsele, soft-urile si alte materiale continute in acest site. Toate aceste informatii, servicii, produse soft-uri si materiale sunt oferite “ca atare”, fara nicio garantie de orice fel.

7.2 In niciun caz nu vom fi raspunzatori pentru daune directe, indirecte, speciale, punitive, exemplare sau consecvente sau orice fel de daune care decurg din accesul la sau prin utilizarea acestui site sau orice informatii cuprinse in acesta, inclusiv, dar fara limitarea pierderii profitului, venitului, a datelor, fie prin incalcarea contractului, ofensa (inclusiv neglijenta), raspunderea pentru produse chiar daca a fost realizata o informare la posibilitatea unor astfel de pierderi sau daune.

7.3 Nimic din acesti Termeni de Utilizare nu ar trebui sa excluda sau sa limiteze raspunderea noastra pentrudeces  sau pentru vatamare corporala cauzata de neglijenta sau de interpretarea denaturata si frauduloasa sau pentru orice alta raspundere care nu poate, in temeiul legislatiei de competenta, sa fie exclusa.


8. General

8.1 Orice notificare legala ar trebui sa ne fie trimisa la adresa care se afla la sfarsitul acestor Termeni de Utilizare si sa fie confirmata de posta.

8.2 Nerespectarea de catre noi in punerea unui drept in aplicare, nuva duce la renuntarea la acel drept. Nu poti cesiona sau transfera drepturile tale sub acesti Termeni de Utilizare.

8.3 Daca oricare parte a acestor Termeni de Utilizare este considerata a fi imposibil de aplicat, oricare dintre restul partilor acestor Termeni nu vor fi afectate si vor ramane in vigoare.

8.4 Informatiile despre produs, materialele si continutul de pe acest site sunt destinate clientilor din cadrul [Uniunii Europene]. Nu ne asumam faptul ca aceste informatii, materiale si continuturi sunt adecvate sau disponibile pentru utilizarea lor in alte locuri.

8.5 Daca sunteti rezident al unei tari din cadrul Uniunii Europene, acesti Termeni de Utilizare si utilizarea site-ului de catre dvs., este guvernata de legile din tara dumneavoastra de resedinta. Prin folosirea acestui site sunteti de acord sa va supuneti jurisdictiei exclusive a instantelor din tara respectiva, in orice caz de litigiu.

8.6 Daca sunteti rezident al oricarei alte tari, acesti Termeni de Utilizare si utilizarea site-ului de catre dvs. este guvernata de legile din Elvetia, iar prin utilizarea acestui site sunteti de acord sa va supuneti exclusiv jurisdictiei acestie instante, in orice caz de litigiu.

8.7 Limba de control a acestor Termeni de Utilizare este [Engleza]. Orice traducere a fost realizata numai pentru comoditatea dvs. Puteti pastra acesti Termeni de Utilizare prin tiparirea acestora.


9. Cum sa ne contactati

9.1 Daca aveti intrebari cu privire la acesti Termeni de Utilizare sau daca intampinati probleme la aceesarea acestui site, sau daca aveti comentarii, va rugam sa nu ezitati sa ne contactati in felul urmator:

9.2 Prin e-mail la adresa [NesteaWebsiteInfo@coca-cola.com].
Prin telefon la numarul [+41 (0) 447770600] intre orele 9 si 17, CET.
Sau scriindu-ne la adresa: Baslerpark, Murtschenstrasse 27, 8048 Zurich, Elvetia


10. Update-uri
Acesti Termeni de Utilizare au fost updatati in [03 Mai 2011]