Sticlele NESTEA sunt reciclabile?

Da – sticlele NESTEA sunt reciclabile 100%, astfel încât le poți elimina împreună cu celelalte elemente reciclabile. 

 NESTEA conține vreun alergen?

Vești bune: NESTEA nu conține niciunul din alergenii pentru care este Necesară atenţionare specială! Ingredientele noastre diferă de la țară la țară, la fel ca și produsele, deci verifică eticheta înainte de a savura aroma preferată în cazuri speciale, verifică cu medicul tău specialist !

 NESTEA conține cafeină?

Extractul de ceai conține cafeină în mod natural, deci vei găsi o cantitate mică în produsele NESTEA (aproximativ 4 mg per 100 ml).

 NESTEA conține conservanți?

NESTEA ambalat în doze sau sticle PET nu conține conservanți. Dacă savurezi NESTEA de la un dozator sau dintr-un recipient din sticlă, băutura ta poate conține conservanți.

 Cum este îndulcit NESTEA?

Pentru a îndulci băuturile de ceai rece NESTEA utilizăm un amestec de zahăr și îndulcitor și includem exact cantitatea necesară de ingrediente dulci pentru a-ți oferi cea mai bună aromă. Mai multe informaţii despre ingredientele utilizate vei găsi pe etichetă sau pe Pagina de Produs.

 Ce este extractul de stevia?

Poate că ai observat că majoritatea băuturilor NESTEA sunt îndulcite cu zahăr şi îndulcitor din Stevia, pentru a-ţi oferi un produs răcoritor, cu mai puţine calorii.

Unii oameni preferă zahărul pentru că le place gustul, iar alții preferă îndulcitorul extras din stevia deoarece are mai puține calorii. Noi vrem să îți oferim opțiuni. De aceea, avem în portofoliu produse cu sau fără îndulcitor din Stevia (sau glicozide derivate din steviol, aşa cum este menţionat în legislaţie).

 

Îți prezentăm câteva informații despre acest îndulcitor din stevia: 

• Este un îndulcitor provenit din sursă naturală, pe bază de extract din frunze de Stevia (o plantă din familia crizantemelor, originară din Paraguay)

• Acesta este de până la 200 de ori mai dulce decât zahărul de masă

• …Dar nu conține carbohidrați, deci are zero calorii.

 Cate arome are NESTEA?

In acest moment avem 5 arome disponibile in Romania (dar lucram constant la dezvoltarea unor arome noi, delicioase, astfel ca acest numar poate creste). Aceste arome sunt intr-o gama variata, de la clasicul NESTEA Iced Tea Lemon, la NESTEA Iced Tea Green Tea Strawberry & Aloe Vera. Poti vizualiza toata gama de arome disponibile pe Pagina de Produs

 NESTEA conține gluten?

Nu, nicio băutură NESTEA nu conține gluten.

 NESTEA este kosher?

Ne străduim mult pentru ca băuturile NESTEA să fie disponibile pentru toată lumea, dar în momentul de față produsele NESTEA nu sunt certificate kosher.

 NESTEA este preparat cu ceai adevărat?

NESTEA conține extract de frunze de ceai cultivate în plantații selectate cu grijă. În definitiv, nu există nimic care să poată înlocui gustul distinctiv al ceaiului.

 Care sunt “aromele naturale” din NESTEA?

Eticheta de pe sticla de NESTEA indică ingredientele și aromele naturale prezente în băutura respectivă. Poți verifica, de asemenea, online, pe pagina noastră Produse

 Ce perioadă de valabilitate au produsele NESTEA?

De obicei, perioada de valabilitate a produselor NESTEA este între 6 și 12 luni (variază în funcție de aromă și tipul de ambalaj). Poți găsi indicatii despre data expirării pe eticheta fiecărui produs al nostru, astfel că poți verifica cu ușurință cât va dura produsul tău.

 Ce conține ceaiul rece NESTEA?

Fiecare băutură de ceai rece NESTEA conține un amestec perfect, creat pentru a-ți revigora simțurile, care include extract de ceai, apă și un element dulce (zahăr si îndulcitori), dar pentru fiecare aromă sunt adăugate ingrediente ușor diferite, astfel încât cel mai bine verifică pagina produsului aici pentru mai multe detalii.

 Ce dimensiuni au ambalajele NESTEA? 

La ocazii diferite, Nestea propune variante diferite. Fie ca esti la gratar cu prietenii, ca te grabesti sa pui ceva in rucsac sau ca iti doresti un moment de relaxare dupa pranz, suntem alaturi de tine cu urmatoarele ambalaje:

• Recipiente PET 500 ml si 1,5L

• Recipiente sticla 250 ml 

 

Daca vrei sa te intorci la Homepage, click aici.