Despre NESTEA 

NESTEA este oferta noastră de băutură cu ceai rece şi arome naturale. NESTEA conține extract de frunze de ceai cultivate în plantații selectate cu grijă.

Facem acest lucru din 1948 și s-au schimbat multe. 

Dar filosofia pe care am avut-o încă de la început a rămas neschimbată: ajutăm oamenii să scape de griji, cu fiecare înghițitură răcoritoare.

 

Ce vreți să spuneți cu “scapă de griji”?

Ai o viață agitată. Uneori nu poți face lucrurile pe care le dorești pentru că ești ocupat. Acest lucru te stresează. Uneori avem nevoie să ne deconectăm de la probleme și să ne oferim câteva momente de plăcere.

Noi numim acele momente „eliberare de griji” și NESTEA te ajută să găsești exact acest lucru. Savurează gustul răcoritor al ceaiului nostru rece NESTEA și evadează pentru câteva momente, indiferent unde te afli și ce faci.

NESTEA este o băutură răcoritoare necarbogazoasă cu extract de ceai şi arome naturale de fructe (fără conservanţi). NESTEA este disponibil în 5 arome revigorante, fiecare creată printr-un amestec unic de arome de fructe. Unele amintesc de pădurile tropicale luxuriante și plajele însorite. Altele îți vor aduce aminte de aerul tare și proaspăt al munților. Încearcă-le astăzi și scapă de griji!

 

Vrei să afli mai multe? 

Videos

 

Produse

 

Extras

 

Ce este ceaiul? 

Ceaiul este cunoscut pentru multe lucruri, dar pe câte dintre acestea le știți?

 

Ce este ceaiul rece? 

Descoperiți istoria acestei băuturi delicioase și răcoritoare.