Câștigătorii Next Big Vlogger - ediția 2018

Câștigătorii Next Big Vlogger - ediția 2018

Romania’s Next Big Vlogger, prima competiție de o asemenea amploare pentru creatorii de conținut video din online, și-a desemnat, vinerea trecută, echipa câștigătoare a ediției cu numărul 2. Într-un cadru inedit, marele premiu al concursului a mers către Sevi și Francesca, tinerele de 23 de ani, din București, antrenate de băieții de la Noaptea Târziu.

 

Ediția de anul acesta a competiției s-a desfășurat sub sloganul „Go Vlog or Go Home – Îndrăznește. REC. Repeat.”

 

Romania’s Next Big Vlogger nu este o competiție underground, dar finala ei s-a petrecut în subteran. Mai exact, pe peronul stației de metrou Titan, într-o atmosferă și-un decor memorabil. Conceptul și locația galei au fost o surpriză atât pentru concurenți, cât și pentru mentori și ceilalți participanți la eveniment, până în seara petrecerii, când au fost transportați la „locul faptei” cu un tren de metrou branded Coke și amenajat special pentru această ocazie. Pe parcursul călătoriei, cei prezenți au avut parte de un party unde DJ-ul a întretinut atmosfera până la următoarea oprire – stația de metrou Titan. Odată ajunși la destinație, invitații au descoperit, în momentul în care trenul a ajuns în stație, o scenă în toată regula și un concert Irina Rimes în plină desfășurare.

 

Echipa câștigătoare a Romania’s Next Big Vlogger 2.0., formată din Sevi și Francesca, a fost desemnată în urma unui punctaj pentru care au contat 3 factori: voturile publicului, voturile unui juriu independent și numărul de vizualizări adunate de clipurile video înscrise în competiție.

 

La Gala Romania’s Next Big Vlogger 2, desfășurată, vineri seara, la stația de metrou Titan, din București, au participat peste 250 de susținători ai concurenților, vloggeri, vedete și lideri de opinie din online-ul românesc.

 

Descoperă aici cum a fost în bootcamp-ul Next Big Vlogger 2.0