Coca-Cola și Diesel au creat o colecție din materiale reciclate

Coca-Cola și Diesel au creat o colecție din materiale reciclate

Toamna aceasta, Coca-Cola și Diesel și-au unit forțele pentru a crea The (Re)Collection - o colecție capsulă pentru care s-au folosit materiale reciclate.

 

Colecția cuprinde 12 piese casual realizate în stilul Diesel: jachete, jeans, hanorace și tricouri, pe care s-a așezat amprenta inconfundabilă Coca-Cola. Colecţia realizată cu măiestrie ȋncorporeză ţesături confecţionate din PET reciclat.

 

Renzo Rosso, fondatorul Diesel: “Ca lider al pionieratului ȋn denim şi casual fashion, Diesel a fost mereu recunoscut în industrie drept un inovator. The (Re)Collection este o colaborare între două branduri iconice și autentice care sunt angajate să facă business în mod responsabil. Inspirați de viziunea noastră asupra viitorului, colaborăm cu Coca-Cola pentru a explora noi modalități de a produce materiale, în timp ce ne lansăm provocarea de a ȋncorpora materiale reciclate în colecțiile noastre.”

 

Începând cu 8 octombrie, The (Re)Collection va fi disponibilă în România exclusiv în magazinul Diesel din Băneasa Shopping City, putând fi accesată și online prin scanarea oricărui logo cu simbolul de reciclare din întreaga lume.

 

Prin realizarea acestor piese vestimentare cu țesături din PET reciclat, colaborarea dintre Diesel și Coca-Cola subliniază încă o dată nevoia de creștere a conștientizării publicului larg față de valoarea colectării selective și a reciclării deșeurilor.