CONDITII DE UTILIZARE

 

Ultima actualizare: 28.02

Va rugam sa cititi urmatoarele Conditii de utilizare (prezentele Conditii) cu atentie. Prezentele Conditii contin informatii importante despre utilizarea acestui serviciu. Daca nu intelegeti orice parte din prezentele Conditii, va rugam sa cereti ajutorul parintelui sau tutorelui dvs.

Acest serviciu va este oferit de COCA-COLA SERVICES SA („Organizatorul”), cu sediul in Chaussée de Mons 1424, 1070 Bruxelles, Belgia. Prezentele Conditii descriu modul de utilizare a aplicatiei Voice Funnerizer. In continuare, aplicatia este denumita „Serviciile.”

Prin descarcarea aplicatiei Voice Funnerizer va declarati acordul la prezentele Conditii. Puteti accesa oricand prezentele Conditii apasand pe linkul din sectiunea „Meniu”. Daca nu sunteti de acord cu prezentele Conditii, nu accesati sau utilizati Serviciile noastre.

Daca in tara dvs. va aflati sub varsta minima la care puteti intra intr-o relatie contractuala, trebuie sa utilizati Serviciile numai cu acordul legal al parintelui sau tutorelui dvs. Serviciile noastre nu sunt destinate copiilor sub 14 ani. Va rugam sa nu accesati sau utilizati Serviciile noastre daca aveti o varsta sub 14 ani.1. Modificarea prezentelor Conditii

Putem modifica prezentele Conditii in scopuri precum conformarea cu o modificare a legii sau pentru a reflecta o modificare a Serviciilor. Intr-un astfel de caz, vom utiliza o metoda rezonabila de informare pentru a va comunica acest lucru si vom publica Conditiile modificate de utilizare a Serviciilor. Continuarea accesarii si utilizarii Serviciilor dupa furnizarea notificarii confirma acceptarea de catre dvs. a modificarilor. Daca nu acceptati Conditiile modificate, trebuie sa intrerupeti accesarea si utilizarea Serviciilor. Orice modificare pe care o facem nu se aplica disputelor intre noi si dvs. aparute anterior intrarii in vigoare a Conditiilor modificate.
 

2. Colectarea si prelucrarea datele dvs. cu caracter personal

Nu colectam si prelucram datele dvs. cu caracter personal prin intermediul aplicatiei Voice Funnerizer.
 

3. Reguli aplicabile utilizarii Serviciilor de catre dvs.

Serviciile trebuie utilizate cu respectarea legii. De asemenea, nu puteti sa:

 

 • Postati sau partajati prin alte metode materiale care sunt sau pot fi false, insultatoare, amenintatoare, agresive, incitante la ura, intimidante sau care nu respecta alte persoane.
 • Postati sau partajati prin alte metode materiale care contin limbaj sau alt continut ofensator.
 • Postati sau partajati prin alte metode materiale care includ sau promoveaza idei sau mesaje politice, alcool, droguri, tutun sau arme.
 • Postati sau partajati prin alte metode materiale care apartin unei alte persoane fara acordul prealabil in scris al respectivei persoane. Cu alte cuvinte, tot ceea ce postati sau trimiteti trebuie sa fie creatia dvs. originala.
 • Postati sau partajati prin alte metode materiale care contin vocea sau datele personale ale unei alte persoane fara acordul prealabil in scris al respectivei persoane sau, daca aceasta este un minor, acordul prealabil al parintelui sau tutorelui.
 • Postati sau partajati prin alte metode materiale care contin numele unei alte companii.
 • Postati, partajati prin alte metode sau utilizati virusi sau alte coduri, fisiere sau programe informatice care pot fi daunatoare pentru Serviciu sau pentru sistemele sau echipamentele noastre.
 • Utilizati Serviciile in orice alte scopuri comerciale (in loc de scopuri personale), de exemplu, pentru a posta anunturi.
 • Utilizati Serviciile intr-o maniera frauduloasa sau care incalca legea.
 • Colectati informatii de la alti utilizatori.
 • Impiedicati functionarea Serviciilor sau utilizarea acestora de catre orice persoana.
 • Incercati sa separati serviciile sau orice parte a acestora, cu exceptia cazurilor in care legea nu ne permite sa va interzicem acest lucru.
 • Indepartati mesajele privind drepturile de autor, comerciale sau declaratiile de proprietate de pe Servicii. Aceste mesaje includ, de exemplu: ®, ™ si ©.
 • Includeti orice parte a Serviciilor intr-un produs sau serviciu.

 

Sunteti responsabil pentru obtinerea si plata dispozitivelor, conexiunii la Internet si celorlalte echipamente si servicii de care aveti nevoie pentru a utiliza Serviciile.


4. Inregistrare

Nu trebuie sa va inregistrati pentru a utiliza Serviciile. Serviciile sunt disponibile dupa descarcarea si instalarea aplicatiei Voice Funnerizer in dispozitivul dvs. mobil.

 

5. Continutul transmis

Serviciile va permit sa inregistrati mesaje audio, sa le personalizati prin adaugarea de efecte sonore si filtre de voce in aplicatia Voice Funnerizer (acestea sunt denumite „Creatii”), sa pastrati Creatiile in dispozitivul dvs. mobil si sa le partajati prin email, retele sociale si servicii messenger compatibile cu aplicatia Voice Funnerizer. Creatiile sunt proprietatea dvs. exclusiva. Nu monitorizam si nici nu schimbam sau stergem Creatiile inainte sau dupa ce le-ati partajat. Deoarece Creatiile dvs. vor fi primite si redate si pot fi partajate de alti utilizatori, trebuie sa fiti atent la continutul lor. Trebuie, de asemenea, sa retrimiteti si sa utilizati Creatiile alte persoane cu atentie. Nu suntem responsabili pentru Creatiile dvs., creatia unui alt utilizator sau pentru comunicarile dvs. cu alti utilizatori. Daca decideti sa va transmiteti datele dvs. sau alte informatii cu caracter personal prin intermediul Serviciilor, veti face acest lucru pe propriul risc.
 

6. Continutul detinut

Noi si furnizorii nostri suntem proprietarii Serviciilor, care sunt protejate de anumite drepturi si legi. Suntem proprietarii denumirilor si marcilor noastre comerciale, marcilor de servicii si siglelor, pictogramelor si filtrelor audio continute in Serviciu (acestea sunt denumite colectiv „Marcile noastre”). Nu puteti utiliza Marcile noastre in legatura cu produse sau servicii care nu sunt ale noastre sau intr-o maniera care poate cauza confuzie privind detinatorul Marcilor noastre.
 

7. Raspunderea noastra privind Serviciile

Continutul disponibil prin intermediul Serviciilor are rol general informativ si nu constituie recomandari. Incercam sa mentinem Serviciile functionale in mod permanent, dar nu garantam ca acestea vor fi intotdeauna disponibile, actualizate, complete, corecte sau securizate. Serviciile pot include erori si materiale care incalca prezentele Conditii. De asemenea, alte persoane pot modifica Serviciile fara permisiunea noastra. Daca constatati astfel de modificari, va rugam sa ne contactati la smromania@coca-cola.com.

Nu suntem raspunzatori pentru daune rezultand din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a Serviciilor, inclusiv daune cauzate de malware, virusi sau informatii sau materiale incorecte sau incomplete, cu exceptia cazului in care aceste daune sunt rezultatul culpei sau neglijentei noastre.
 

8. Responsabilitatea dvs. in cazul in care suntem actionati in judecata

Daca suntem actionati in judecata deoarece ati incalcat prezentele Conditii (de exemplu, daca inregistrati, postati sau partajati vocea altei persoane si acea persoana va actioneaza in judecata pentru utilizarea neautorizata a vocii sale), atunci, daca legea o permite, aveti obligatia sa ne achitati toate costurile in legatura cu respectivul proces. Costurile pot include, de exemplu, orice suma pe care trebuie sa o platim persoanei care ne-a actionat in judecata, costurile de judecata (inclusiv onorariul avocatului) si alte taxe si cheltuieli.
 

9. Rezilierea prezentelor Conditii

Putem inceta permanent sau temporar prezentele Conditii si dreptul dvs. de a utiliza Serviciile. Daca este posibil, vom incerca sa va notificam cu cel putin douazeci si patru (24) de ore inainte de o astfel de incetare sau suspendare. Daca, totusi, consideram in mod rezonabil ca ati incalcat o conditie importanta din prezentele Conditii, putem inceta sau suspenda imediat dreptul dvs. de a utiliza Serviciile.

Puteti inceta utilizarea Serviciilor in orice moment. Daca doriti sa opriti utilizarea Serviciilor, dezinstalati aplicatia Voice Funnerizer conform indicatiilor din sistemul de operare al dispozitivului dvs.

Vom inceta furnizarea tuturor Serviciilor atunci cand campania Make Your Mouth Funner se incheie.
 

10. Legea aplicabila prezentelor Conditii

Prezentele Conditii sunt reglementate de legea din Romania. Toate disputele intre dvs. si noi privind Serviciile vor fi solutionate de instantele competente din Romania.
 

11. Contact

Daca aveti sugestii, intrebari sau reclamatii privind Serviciul, va rugam sa trimiteti un email la smromania@coca-cola.com. Va rugam sa nu includeti date ale cardurilor de credit sau alte informatii sensibile in corespondenta catre noi.

Daca doriti sa ne comunicati idei sau sugestii despre Servicii sau alte informatii, sunteti de acord ca ideile si sugestiile dvs. nu sunt confidentiale si ca le putem utiliza in orice scop, fara plata sau alte obligatii catre dvs., si fara a trebui sa va identificam pe dvs. ca fiind sursa lor.
 

12. Alte conditii aplicabile utilizarii Serviciilor

Cu exceptia cazului in care ati primit acordul nostru, nu puteti ceda drepturile dvs. in temeiul prezentelor Conditii unei alte persoane si nu puteti trage la raspundere o alta persoana pentru obligatiile dvs. in temeiul prezentelor Conditii. Putem ceda sau transfera oricare sau toate dintre drepturile si obligatiile noastre in temeiul prezentelor Conditii. Daca decidem sa nu ne prevalam de oricare dintre drepturile noastre in temeiul prezentelor Conditii, aceasta nu inseamna ca renuntam in mod automat la dreptul de a ne prevala de aceste drepturi in viitor. Titlurile sectiunilor din prezentele Conditii au exclusiv rolul de a usura consultarea prezentelor Conditii si nu definesc sau explica orice sectiune sau prevedere. Cand prezentele Conditii utilizeaza cuvintele „inclusiv,” „include,” sau „includ”, cuvantul respectiv va fi interpretat ca urmat de sintagma „fara limitare”. In cazul in care trebuie sa va notificam in legatura cu, de exemplu, o modificare aa prezentelor Conditii, vom transmite aceasta notificare prin intermediul Serviciilor.