1. Dorna Izvorul Alb

  Apă minerală naturală necarbogazoasă într-un nou ambalaj din 100% PET reciclat. Noua sticlă pastrează același standard de calitate a apei cu care te-ai obișnuit și este reciclabilă. Bună pentru natură, bună pentru tine.

 2. Dorna Poiana Vinului

  Apă minerală naturală carbogazificată într-un nou ambalaj din 100% PET reciclat. Noua sticlă pastrează același standard de calitate a apei cu care te-ai obișnuit și este reciclabilă.  Bună pentru natură, bună pentru tine.

 3. Dorna Sport

  Pauza de hidratare nu trebuie să te oprească din mișcare. Capacul special al sticlei Dorna Sport permite dozarea apei ajutându-te să te hidratezi când ești în mișcare.

 4. Dorna Junior

  Ambalajul atrăgător cu animălute prietenoase le va stârni curiozitatea și spiritul de aventură juniorilor, iar dimensiunea potrivită de 330 ml le oferă hidratarea optimă pentru ca aceștia să fie mereu plini de energie.

Sunteți pe cale să părăsiți site-ul Coca-cola.ro.
Ați accesat un link  prin care veți fi redirectionați către un alt site care nu este în proprietatea sau în responsabilitatea Coca-Cola.
Coca-Cola nu este responsabilă pentru conţinutul sau informaţiile din acest site sau pentru  postările, discuţiile, mesajele scrise de utilizatorii acestor pagini. În situația în care conținutul paginilor pe care veti fi redirecționat este de natura a leza interesele oricărei persoane, vă rugăm să vă adresați proprietarului site-ului respectiv.
Prin redirecționarea către acest site, utilizarea datelor cu caracter personal se va face în conformitate cu politicile stabilite de proprietarului site-ului. Coca-Cola nu își asuma nicio responsabilitate pentru politicile de confidențialitate și cele privind utilizarea datelor cu caracter personal practicate de site-ul pe care veti fi redirecționat.