Apa este al doilea element vital după oxigen, iar hidratarea corespunzătoare reprezintă o condiție de bază pentru menținerea sănătății organismului. Aportul de lichide are un rol esențial în toate procesele organismului uman. În fiecare zi trebuie să ai grijă de tine și să eviți deshidratarea.

Hidratarea pentru viitoarele sau proaspetele mamici

Ca viitoare mamă, trebuie să ai mai multă grijă de tine. Hidratează-te corespunzător pentru binele tău și al bebelușului. Alimentația viitoarelor mămici trebuie să urmeze toate principiile nutritive necesare dezvoltării fătului, conform recomandării medicului. Dorna Izvorul Alb este recomandată atât în alimentația zilnică a femeilor însărcinate, cât și a proaspetelor mămici care alaptează, datorită conținutului scăzut de sodiu.
Află mai multe informații despre hidratare pe Dorna.ro.


Hidratarea ideala pentru bebelusi

Apa reprezintă aproximativ 79% din corpul unui bebeluș, iar o hidratare corespunzătoare vă va scuti pe amândoi de vizite nedorite la medic. Apa ajută la digestie, la absorbţia alimentelor, reglează temperatura corpului şi circulaţia sângelui, transportă nutrienţii şi oxigenul către celule şi elimină toxinele.
Conform studiului făcut de Institutul pentru Ocrotirea Mamei şi Copilului „Alfred Rusescu”, cu avizul Institutului de Sănătate Publică Bucureşti, ANPC şi Societatea Română de Pediatrie, apa oligominerală, fără dioxid de carbon și pură microbiologic, Dorna Izvorul Alb, este ideală pentru pregătirea hranei bebeluşilor și hidratarea lor zilnică.
Hai sa scoatem sectiunea asta for now, not safe
Află mai multe informații despre hidratare pe Dorna.ro.