Misiunea noastră

Apa este unul dintre elementele vitale prin care suntem conectați cu natura, zi de zi. Fiecare dintre noi știe că apa este esențială în toate procesele organismului uman, iar aportul de lichide joacă un rol extrem de important in menținerea funcțiilor vitale.

Pentru că provine din regiunea protejată ecologic Vatra Dornei, Dorna este sursa pentru hidratarea și echilibrul nostru interior. Dar, pe lângă beneficiile oferite de caracteristicile de apă minerală naturală, Dorna promite și o experiență emoțională. Dorna te invită să prețuiești momentele și elementele din natura ta.

Astăzi ne-am obișnuit cu un stil de viață alert, dar, în același timp, plin de contraste. Suntem dependenți de oraș, de tehnologie și simțim de multe ori că ne-am îndepărtat de natură. Prin campaniile de comunicare dezvoltate, Dorna ne reamintește că natura trăiește, de fapt, în fiecare dintre noi.

Misiunea brandului Dorna este să creeze cât mai des momente de armonie interioară în care ai libertatea totală de a-ți descoperi și prețui instinctele, esența naturii tale.