Cine suntem

Compania Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, oferind consumatorilor din întreaga lume peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare. Compania comercializează un portofoliu variat de produse ce include băuturi răcoritoare carbogazoase, băuturi răcoritoare cu conţinut caloric scăzut, ape minerale naturale plate și ape minerale naturale carbogazoase, sucuri de fructe, nectaruri, băuturi răcoritoare cu extract de ceai, băuturi energizante, cafea ready-to-drink etc, într-o gamă completă de ambalaje, de la doze de dimensiune mică până la pachete de 2,5 litri pentru familie.

În România urmăm regulile stricte de calitate și siguranță ale companiei globale Coca-Cola și acordăm atenție fiecărui element al experienţei Coca-Cola: de la sursa ingredientelor noastre şi producerea băuturilor, până la revigorarea, plăcerea şi hidratarea pe care le experimentezi atunci când le consumi. Inovaţia şi cercetările aprofundate stau la baza a tot ceea ce facem. Ca producători responsabili, ne asigurăm că ingredientele din băuturile noastre respectă cele mai înalte standarde de siguranţă şi calitate de la prima picătură de apă până la ultima bulă de aer.

Apele minerale naturale Dorna și Poiana Negri au intrat in portofoliul Sistemului Coca-Cola România în anul 2002, integrarea lor în oferta comerciala  fiind o confirmare a calității.

Extrase din regiunea protejată ecologic Vatra Dornei, apele Dorna sunt îmbuteliate cu mare grijă pentru a păstra caracteristicile naturale ale apei de la sursă până în momentul consumului. Folosim tehnologii moderne de îmbuteliere în condiții de maximă igienă, la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, şi, nu în ultimul rând, un mare respect pentru natură.