Apa Dorna își are izvorul în Carpaţii Orientali, într-o zonă protejată ecologic din Vatra Dornei. Pornind din inima naturii, Dorna aduce #NaturaUndeNuTeAstepţi, până în ambalajele sale și chiar în aglomeraţia orașului.

Inovaţia ambalajului PlantBottle™ vine din faptul că depinde într-o măsură mai mică de resurse neregenerabile, comparativ cu ambalajele clasice și reduce considerabil emisiile de carbon. Principala diferenţă dintre ambalajele PlantBottle™ și cele PET tradiţionale constă în materialele folosite pentru fabricarea recipientului. Ambalajele PET clasice sunt realizate din combustibili fosili, precum petrolul, în timp ce ambalajele PlantBottle™ sunt realizate dintr-o combinaţie de materiale clasice și până la 30% conținut din plante. În PlantBottle™, o parte dintre componentele clasice pe bază de petrol au fost înlocuite cu trestia de zahăr.

Ambalajele PlantBottle™ arată și se comportă exact ca PET-urile clasice, dar au o amprentă mult mai redusă asupra mediului și asupra resurselor, și sunt 100% reciclabile.