Dorna Junior&Dorna Sport

Trăim într-o lume în care orele zboară în timp ce stăm în fața ecranului pe canapea, la birou sau pe bandă la sală. Scrolling, binging, tapping sunt noile hobby-uri. Însă pentru a ne bucura de ele la maxim, avem nevoie de pauze. Pauze de mișcare afară în care ne deconectăm pentru a ne reconecta. Cu noi, cu natura, cu plăcerea simplă de a vedea lucrurile altfel decât printr-un ecran. Iar pentru astfel de pauze am creat Dorna Sport și Dorna Junior.

Pauza de hidratare nu trebuie să te oprească din mișcare. Capacul special al sticlei Dorna Sport permite dozarea apei ajutându-te să te hidratezi când ești în mișcare. Noua sticlă de 750 ml Dorna Sport îti oferă toată hidratarea de care ai nevoie pentru ca tu să fii mereu în formă maximă atunci când faci mișcare.

La fel ca noi, cei mici au nevoie de hidratare atunci când sunt pe-afară, iar pentru asta am creat Dorna Junior. Același capac special îi ajută pe copii să se hidrateze ușor, chiar și în timpul distractiei. Ambalajul atrăgător cu animălute prietenoase le va stârni curiozitatea și spiritul de aventură juniorilor, iar dimensiunea potrivită de 330 ml le oferă hidratarea optimă pentru ca aceștia să fie mereu plini de energie.