World of Coca-Cola

World of Coca-Cola

Dacă te-ai întrebat vreodată daca există vreun loc în care poți vedea întreaga poveste a brandului Coca-Cola, începând de la dozatoarele de la începutul secolului 20, până la cele mai ingenioase inovații din zilele noastre, ei bine, află de la noi că există un asemenea loc, chiar în țara de origine.

 

World of Coca-Cola (Lumea Coca-Cola) este un spațiu multimedia ce poate fi vizitat în Atlanta (Georgia, SUA) de toți cei care vor să descopere istoria brandului de peste 130 de ani. Acesta conține mai multe zone de divertisment, oferă posibilitatea de a urmări o parte din procesul de îmbuteliere, include experiențe palpitante de film 4-D, artefacte nemaivăzute, precum și seiful unde se păstrează formula secretă.

 

Spațiul a fost deschis pe 3 august, 1990, iar până în 2007, peste 14 milioane de vizitatori ii trecuseră deja pragul. În martie 2007, acesta s-a închis, însă doar pentru a-și deschide porțile două luni mai târziu într-o nouă locație, numită Pemberton Place, tot în Atlanta.

 

Pe 8 decembrie 2011, World of Coca-Cola a inaugurat Seiful Formulei Secrete. Practic, pentru prima dată în istorie, oaspeții aveau posibilitatea de a vedea seiful legendar în care este păstrată formula Coca-Cola.

 

World of Coca-Cola este deschis publicului, iar pentru mai multe informații și bilete, puteți accesa site-ul oficial World of Coca-Cola.