NEWS


Title

subtitle

Sistemul Coca-Cola în România susține eforturile autorităților și pe ale tuturor românilor pentru a combate și reduce efectele pandemiei COVID-19 în România și a depăși cu bine perioada dificilă prin care trecem.


Cele două companii care reprezintă Sistemul Coca-Cola în România (Coca-Cola România și Coca-Cola HBC România) au donat 100.000 de euro către Crucea Roșie, pentru achiziționarea echipamentelor medicale necesare în această perioadă. Echipamentele vor ajunge acolo unde este cea mai mare nevoie de ele: către spitale, cadre medicale și centre de carantina. Totodată, o parte din cheltuielile operaționale privind derularea "Campaniei de informare, prevenție și tratare CORONAVIRUS" vor fi suportate din această sumă. Cele două companii au donat și o cantitate de băuturi, în valoare de aproximativ 100.000 de euro, care acoperă necesarul pentru o lună al spitalelor de boli infecțioase din țară specializate în tratarea Covid-19 și al centrelor de carantină, băuturi care vor merge către personalul medical și auxiliar, pacienți și cei găzduiți în centrele de carantină.


Acestor donații li se adaugă și o inițiativă de a identifica și sprijini soluții de inovare socială în contextul pandemiei COVID-19. Prin programul Future Makers, Coca-Cola România, împreună cu Social Innovation Sollutions, oferă un grant de 10.000 de euro pentru antreprenorii care propun o soluție pentru facilitarea accesului la distanță la muncă, pentru sănătate, educație, cultură, bunuri și servicii, îmbunătățirea relației cu autoritățile, protejarea celor afectați sau informare corectă despre Coronavirus, mai multe detalii fiind disponibile pe website-ul Future Makers.


Într-o perioadă în care avem nevoie, mai mult ca oricând, să putem conta unii pe ceilalți pentru a depăși cu bine o perioadă dificilă, Sistemul Coca-Cola va căuta în continuare și alte modalități prin care să sprijine comunitatea din care face parte de peste 28 de ani.