2 rețete de smoothie bowls pentru un mic dejun hrănitor

SMOOTHIE BOWL CU ZMEURĂ

PENTRU O PORȚIE AI NEVOIE DE:

2/3 cană de AdeZ Amazing Almond

1 banană

1 lingură de unt de migdale/arahide

1 cană de zmeură proaspătă sau congelată

 

TOPPING-URI OPȚIONALE

Semințe chia

Afine proaspete

Nucă de cocos mărunțită

Banană

Frunze de mentă

Cacao nibs

Mix de nuci și semințe

 

Un smoothie bowl are o consistență mai densă și mai cremoasă decât smoothie-ul la pahar și îți va oferi energia de care ai nevoie pentru cea mai mare parte a zilei tale. Este vesel și colorat, iar asta înseamnă un aport ridicat de vitamine. Un smoothie bowl este mai mult decât o nouă tendință culinară, și poate fi, cu ușurință, strecurat printre obiceiurile tale cotidiene pentru un stil de viață sănătos. Ai nevoie doar de un blender sau un mixer și în 5 minute micul dejun preferat sau gustarea de care ai nevoie sunt gata!

 

Mai mult decât atât, un smoothie bowl este alternativa ideală pentru pofticioși. Deși zahărul este găsit și în fructe, acestea sunt un înlocuitor important pentru produsele ce conțin zahăr procesat, și sunt și o modalitate bună de a ne lua aportul zilnic de vitamine și antioxidanți. Ce poate fi mai savuros decât o rețetă inventivă creată pe gustul tău într-un timp atât de scurt?

 

Este extraordinar de ușor de preparat, iar ideile de rețete pot fi adaptate la infinit. AdeZ Amazing Almond este perfect în orice combinație. Lasă-te surprins de gustul delicios cu această rețetă, unde AdeZ Amazing Almond dă o aromă savuroasă întregii compoziții.

 

REȚETĂ DE SMOOTHIE

Mixează toate ingredientele într-un blender pană obții o compoziție omogenă. Baza cremoasă se toarnă într-un bol și se servește rece, alături de topping-ul preferat. Decorează cu ce vrei tu. Mixul de nuci și semințe îi oferă compoziției o textură crocantă. Smoothie bowl este minunat în lunile de vară, când zilele toride ne oferă prilejul de a căuta un mod diferit de a ne răcori și de a minimiza timpul petrecut în bucătărie. Și desigur, alegerea ideală atunci când vrei un mic dejun sănătos, rapid și gustos.

SMOOTHIE BOWL CU FRUCTE TROPICALE

PENTRU O PORȚIE AI NEVOIE DE:

2/3 cană de AdeZ Chilling Coconut

1 banană

1 lingură de unt de migdale/arahide

1/2 cană de mango cubuleţe

1/2 cană de papaya cubuleţe

 

TOPPING-URI OPȚIONALE

Semințe chia

Afine proaspete

Nucă de cocos mărunțită

Mango feliat

Frunze de mentă

Mix de nuci și semințe

 

Fructele de mango sunt consumate în stare proaspătă în comparație cu foarte multe alte fructe de pe glob. Sunt o variantă delicioasă pentru topping, pe langă afinele ce oferă o senzație de răcorire, și care sunt alegerea ideală când vine vorba de alimente sănătoase.

Afinele, la rândul lor, sunt extrem de bogate în antioxidanți și vitamina C. Conțin și vitamine din complexul B, vitaminele A și E, vitamină K, fier, calciu, mangan, zinc, fosfor, seleniu și cupru. Datorită acestui mix unic de vitamine și minerale, afinele pot fi numite fără rețineri unele dintre cele mai potrivite alegeri pentru dietele sau stilurile de viață alese.

Fructul are o mare cantitate vitamina A, E, acid folic, potasiu, cupru, zinc, fibre. O porție de afine poate asigura 150% din porția zilnică necesară de vitamină C, 2% din necesarul de fier din organism și 4% din cel de calciu.

 

Un smoothie bowl este extraordinar de ușor de preparat, iar ideile de rețete pot fi adaptate la infinit. AdeZ Chilling Coconut este cremos, dar nu în ultimul rând răcoritor. Gustul tropical al mixului de cocos a fost creat pentru cei care preferă un mic dejul special. Lasă-te surprins de gustul delicios cu această rețetă, unde AdeZ Chilling Coconut dă o aromă savuroasă întregii compoziții.

 

Mai mult decât atât, un smoothie bowl este alternativa ideală pentru pofticioși. Deși fructele conțin zahăr, acesta nu este ca cel rafinat, iar fructele conțin, de asemenea, vitamine și antioxidanți. Ce poate fi mai savuros decât o rețetă inventivă creată pe gustul tău într-un timp atât de scurt?

 

REȚETĂ DE SMOOTHIE

Mixează toate ingredientele într-un blender pană obții o compoziție omogenă. Baza cremoasă se toarnă într-un bol și se servește rece, alături de topping-ul preferat. Decorează cu ce vrei tu. Mixul de nuci și semințe îi oferă compoziției o textură crocantă. Smoothie bowl este minunat în lunile de vară, când zilele toride ne oferă prilejul de a căuta un alt mod diferit de a ne răcori și de a minimiza timpul petrecut în bucătărie. Și desigur, alegerea ideală atunci când vrei un mic dejun sănătos, rapid și savuros.

Păstrează rețeta pentru atunci când ai nevoie de idei pentru un healthy treat pe gustul tău!

 

Vezi și rețeta de SMOOTHIE BOWL CU BANANĂ ȘI SPANAC sau urmărește video-uri cu idei de rețete aici.