Tarta cu cirese

Ingrediente:

  • 250 gcirese
  • 25 gfaina de grau
  • 50 gseminte de dovleac
  • 40 gzahar
  • 1ou de gaina
  • 40 gzahar
  • 0.2lingurita sare
  • 120 mllapte
  • 30 galune de padure
  • 20 gzahar vanilat

  1. Spalati ciresele si scoateti samburii.

  2. Intr-un bol, amestecati cu un mixer faina, zaharul, oul si sarea. Adaugati laptele si amestecati bine.

  3. Prajiti alunele intr-o tigaie dupa ce le decojiti.

  4.  

    Maruntiti nucile in blender si adaugati miezul in aluat.

     

  5.  

    Puneti ciresele in tava de copt si adaugati aluatul peste ele.

     

  6.  

    Gatiti in cuptorul cu microunde pentru 3 min sau in cuptorul electric pentru 30 de minute la 180° C.

     

  7.  

    La final, lasati sa se raceasca si ornati cu zahar pudra.