Rulouri japoneze cu ou

Ingrediente:

  • 3oua de gaina
  • 15 mlsos de soia
  • 10 mlotet de orez

  1. Amesteca ouale cu sosul de soia si otetul de orez.

  2. Amestecati usor compozitia cu o furculita pana cand aceasta devine omogena.

  3. Puneti putin ulei in tigaie la foc mediu.

  4. Adaugati o cantitate mica din compozitia cu ou in tigaia incalzita.

  5. In timp ce compozitia se prajeste, impaturiti omleta impingand marginile spre centru astfel incat acestea sa se atinga.

  6. Impingeti omleta impachetata intr-o parte a tigaii.

  7. Adauga alta cantita mica din compozitia cu ou in spatiul ramas liber al tigatii. Asteapta sa se gateasca putin inainte de a o impaturi in partea de sus.

  8. Rulati prima omleta peste compozitia pe care tocmai ati adaugat-o pana formati un mic rulou de omleta.

  9. Continuati prin a adaugat cate o cantitate mica din compozitia cu ou in aceeasi maniera astfel incat ruloul format sa devina mai mare, dar nu prea gros.

  10. Continuati sa adaugati noi straturi.