Granola cu miere si nuci

Ingrediente:

  • 50 gnuci
  • 50 gmigdale
  • 50 gseminte de dovleac
  • 50 galune de padure
  • 50 gcaju
  • 250 gfulgi de ovaz
  • 150 gmiere
  • 50 gulei de cocos
  • ¼lingurita sale
  • 1lingurita scortisoara

  1.  

    Intr-un bol mare, pisati fulgii de ovaz, nucile si alunele, dupa care adaugati scortisoara.

     

  2.  

    Intr-o cratita mica, amestecati mierea, uleiul de cocos si sarea. Amestecati la foc mic.

     

  3.  

    Amestecati mierea cu mixul de alune si nuci astfel incat compozitia sa fie acoperita in miere.

     

  4. Imprastiati mixul intr-o tava acoperita cu o foaie de copt.

  5. Coaceti in cuptorul preincalzit pentru 40-50 de minute.

  6. Scoateti din cuptor si amestecati la fiecare 10-15 minute.

  7. Serviti cu iaurt sau lapte.